Proč nést odpovědnost za svého psa? (osobní zkušenost)

Přidal dominik, dne 6. 04. 2018 ,  0x

Proč nést odpovědnost za svého psa? (osobní zkušenost)

Opravdu dlouhou dobu jsem přemýšlel nad tím, zda má vůbec nějaký smysl tohle video zveřejnit... Nakonec jsem si řekl, že pokud alespoň jeden pejskař bude více svědomitý, bude více předpovídat za svého čtyřnohého kamaráda - smysl to má.

Odpovědnost majitele za svého psa



Vlastní psí web zdarma -ZDE-


Událost se mi stala minulý rok v Pardubickém kraji, kdy se mi (jak je vidět na videu díky přihlouplé majitelce zlatého retrívra) zatajil dech a málem jsem se po... do kalhot. Po zhlédnutí v bočním zrcátku, že pes vesele skáče na paničku a vědomí, že do auta nic nežďuchlo, jsem pokračoval dále. Zpětně si uvědomuji, že jsem spíše měl majitelku retrívra seřvat. Je dost možné, že si doživotně zabití psa (natož plemene zlatého retrívra, kterého mám také doma) vyčítal více než ona...

Přestože pes není věc nese za něj plnou odpovědnost majitel, tedy páníček. A netýká se to pouze odpovědnosti za pokousání nebo zničení majetku.

Máte v podstatě jeho život v rukách. Prosím, myslete na to!


Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: dominik .psiusmev.cz

První blog na Psí úsměv.cz, ještě aby ne :-)

Makáme na tom, aby Psí blogy bylo ještě jednodušší používat a aby přibyly různé funkce. Pokud máte dotazy nebo nápady, nebojte se napsat na info@psiusmev.cz

Můj nejlepší přítel




Odebírejte Psí úsměv!

Váš email nikomu nepředáme.




Odebírejte Psí úsměv!

Váš email nikomu nepředáme.

Trocha zábavy ze života


O autorovi
Dominik

Dominik

O mně:
Ahoj! Jsem spoluautor toho všeho, co teď vidíte. Pokud potřebujete pomoc nebo máte dotaz, pište info@psiusmev.cz A určitě mrkněte na: obchod.psiusmev.cz :-)



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!