Ahoj, ahoj! Minulý závěr Cesty štěňátka mě přivedl k myšlence, co našim psiskům šmakuje nejvíc. A že jsou to občas fakt netradiční kombinace Šeltie byla snad v minulém životě cukrářka (nebo je mlsná po paničce). Na jejím žebříčku hodnot je sladké, pak dlouho dlooouho nic a pak já. Co miluje úplně nejvíc, to jsou muffiny a perník. Jak se domem začne rozléhat vůně muffinů, pes si sedne před troubu a vyčkává, až budou KONEČNĚ hotové. Nežebrá (většinou) o jídlo, ale jak jde o tohle... Sedí před váma jak největší bezďák. Jo a perník, to je taky kapitola sama o sobě. Jako štěně byla zlatá, nic neničila, nežrala odpadky z koše, neolizovala omítku... Ale jak jsme jednou vyhodili prázdný kelímek od perníkového Pribináčku... Roztahala koš po celém pokojiA kde vyštrachala perníky? Jednoduše opižlala 5patrový perníkový vánoční stromeček na jednopatrový. Věřím, že kdybychom ji nenačapali, museli bychom se obejít komplet bez stromečku. Špicky sen je zase pracovat v pekárně. Vsadím se, že by mě mrknutím oka vyměnila za kousek rohlíku. Potvora nevděčná to je. Ona je teda celkově celkem pažravec, ale pro rohlík by se snad naučila i násobilku. Kňourá, štěká, panáčkuje, vše pro pečivoooo. Ano, krmíme ji pravidelně, netýráme ji hlady Pro co by se váš pes utloukl? (exkrementy nepočítaje)
Přidal Veru, dne 14. 09. 2018, 13:08
Ahoj, ahoj! Minulý závěr Cesty štěňátka mě přivedl k myšlence, co našim psiskům šmakuje nejvíc. A že jsou to občas fakt netradiční kombinace
Šeltie byla snad v minulém životě cukrářka (nebo je mlsná po paničce). Na jejím žebříčku hodnot je sladké, pak dlouho dlooouho nic a pak já. Co miluje úplně nejvíc, to jsou muffiny a perník. Jak se domem začne rozléhat vůně muffinů, pes si sedne před troubu a vyčkává, až budou KONEČNĚ hotové. Nežebrá (většinou) o jídlo, ale jak jde o tohle... Sedí před váma jak největší bezďák. Jo a perník, to je taky kapitola sama o sobě. Jako štěně byla zlatá, nic neničila, nežrala odpadky z koše, neolizovala omítku... Ale jak jsme jednou vyhodili prázdný kelímek od perníkového Pribináčku... Roztahala koš po celém pokojiA kde vyštrachala perníky? Jednoduše opižlala 5patrový perníkový vánoční stromeček na jednopatrový. Věřím, že kdybychom ji nenačapali, museli bychom se obejít komplet bez stromečku.
Špicky sen je zase pracovat v pekárně. Vsadím se, že by mě mrknutím oka vyměnila za kousek rohlíku. Potvora nevděčná to je. Ona je teda celkově celkem pažravec, ale pro rohlík by se snad naučila i násobilku. Kňourá, štěká, panáčkuje, vše pro pečivoooo. Ano, krmíme ji pravidelně, netýráme ji hlady
Pro co by se váš pes utloukl? (exkrementy nepočítaje)