Ano, takových případů je mnoho. Máme doma tři psy a pouze jeden je přímo z místa, kde se narodil. NO je z útulku, kam byla jako štěně odložena, protože nesplňovala standart. A pinčka je odebrána z množírny, kdy žila v malé prostoru králikárny s ostatními " stroji" na štěňata.
Já mám špicku odebranou od alkoholiků.... Měla prý pozvaného řezníka užPřitom je to takové telátko, nechá si všechno líbit... Prý si "majitelé" vždycky pořídili štěně a jak vyrostlo, tak ho sežrali!!!
Prosím přihlaste se nebo se zaregistrujte, když chcete zanechat odpověď
Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!
Přidal terez, dne 7. 09. 2018, 22:37
Velká část článků na Psím úsměvu je právě o zachráněných pejscích z celého světa, kteří mají různé někdy pro nás nepředstavitelné příběhy. Někdy jsou jejich osudy fakt smutné , ale naštěstí se najdou hodní lidé, kteří jim pomůžou. Já osobně žádný takový příběh nemám, můj pejsek nikdy nic špatného nezažil, naštěstí . Určitě je tu ale hodně lidí, kteří mají své pejsky z nějakého útulku, spolku, nebo dokonce přímo z ulice a rádi by sdíleli jejich příběh. Určitě přidejte i fotky a další příběhy, od toho tu fórum přece je. Je tu někdo takový?