Kloubní výživa

Přidané do kategorie Poradna
Adamek

Přidal Adamek, dne 4. 02. 2021, 15:45

Zdravím. Znáte někdo tuhle kloubní výživu https://www.jakbytfit.cz/zdravotni-problemy/alavis-triple-blend-recenze/? Co jsem pochopil tak je určená primárně pro koně a pro psy, ale můžou ji brát i lidi, je to tak? Nebo se může něco stát když to budu brát i já? Chápu, že si asi nedám stejnou dávku jako kůň, který váží 600 kilo, ale uzpůsobím ji..


  • Anastazie

    Přidal Anastazie, dne 27. 05. 2021, 12:52

    Alavis je klasika v kloubní výživě. Ale má to bohužel své nevýhody. Jak jste již zmínil, je určený primárně pro zvířata a když jej ozkusíte, zjistíte, že je to poznat hlavně na chuti, která je opravdu příšerná. Já alavis zkoušela a dost mi rozházel žaludek, takže osobně nedoporučuju. Lepší je vyzkoušet nějaký normální doplňky stravy pro lidi... třeba já užívám Kloubin a musím říct, že na klouby mi moc pomohl a neměla jsem po něm žádné trávicí potíže a ani chuť jsem nemusela řešit (kvůli tomu, že to jsou kapsle).

  • Adamek

    Přidal Adamek, dne 30. 06. 2021, 12:17

    Děkuji za tip. Kloubin jsem objednal a teď ho beru asi 10. den. Nemohu zatim moc hodnotit účinky ale musím říct že tablety se skvěle polykají, nemají žádný zápach a cenově vychází taky dobře při dlouhodobém užívání. Já jsem objednal 240 tobolek a denni dávka vychází na 10 korun, což je i jako prevence dobrá cena..

  • Lukáš Dospíšil

    Přidal Lukáš Dospíšil, dne 4. 08. 2021, 14:48

    Na bolesti kloubů u psů pomáhá CBD. Typicky se hodí na displazie a všeobecně arthritidu. Našemu psovi hodně pomáhalo. Bylo na něm vidět, jak pak byl spokojený a nebolelo ho to, když jsme s ním šli ven.

    Zde článek o CBD:

    https://www.lukasgreen.cz/a/prirodni-sila-cbd-i-pro-vaseho-mazlicka

Prosím přihlaste se nebo se zaregistrujte, když chcete zanechat odpověď

;

Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!