Začínající Dog Raiders

Přidal mariam, dne 6. 01. 2022 ,  0x



Jak by měl nováček vychovávat psa? Co se týče každodenního života psa, jak by se o něj měl majitel starat? Tady je nějaká denní péče o psa pro každého a ten hovno, kdo tomu nerozumí, to rychle shromáždil~~

1. Umyjte si oči

Postup: Pokud jsou na očích jen některé koutky, nakreslete vlhký kapesník a trpělivě a jemně ho otřete. Pokud je toho trochu moc, můžete ho setřít vatovým tamponem namočeným v očních kapkách.

Frekvence: jednou denně

Použité produkty: vlhčené ubrousky pro domácí mazlíčky

Za druhé, umyjte si uši

Kroky: Nalijte earkang do uší psa a poté zakryjte uši psa. V tuto chvíli se pes bude cítit nepohodlně a bude chtít setřást vodu uvnitř. Poté, co s ním zatřesete, vznášejte zbývající uši v uších. Otřete dočista vatovým tamponem a odstraňte nečistoty.

Frekvence: jednou za tři dny

Použité produkty: Earkang

3. Odčervení

Kroky: Vytáhněte srst na krku a ramenou psa a aplikujte kapky Fulaien na kůži, zakryjte srst a buďte měkká, pokud je domovem rodina s více kočkami, nezapomeňte ji izolovat, abyste zabránili vzájemnému olizování.

Frekvence: externí disk (jednou za měsíc) interní disk (jednou za tři měsíce)

Použité produkty: in vitro (kapky Fulaien) in vivo (od Chongqing)

Za čtvrté, ostříhejte nehty

Kroky: Stiskněte psovi tlapku a poté vyjměte nůžky na nehty. Mějte na paměti, že řezná hrana by měla být kolmá ke straně psího nehtu. Stříhejte z tenké strany. Pokud nehet stříháte ze silnější strany, rozštěpí se . Stříhejte pouze špičku drápu, průhlednou a bezbarvou část a nestříhejte do růžové části, způsobí krvácení a bolest.

Frekvence: jednou za dva týdny

Použité produkty: nůžky na nehty pro psy

Pět, česání

Postup: Pomocí hřebenu sledujte směr růstu vlasů, začněte od konečků vlasů a poté ke kořínkům vlasů. Udělejte to trochu, netahejte za to silně, abyste si nezpůsobili bolest nebo netrhali chloupky. Pokud je uzel silný, ustřihněte uzel nůžkami ve směru ke kořínku vlasů a poté jej rozčešte.

Frekvence: 1x denně, 2x denně pro dlouhé vlasy, 1x ráno a 1x večer

Použitý výrobek: hřeben

Šest, vykoupat se

Kroky: Před mytím si ostříhejte nehty a učesejte si vlasy a poté si připravte sprchový gel pro domácí mazlíčky Teplota vody je řízena na 36-40 stupňů. Začněte pejska napájet zezadu, po úplném navlhčení naneste sprchový gel, jemně rozetřete a poté opláchněte.

Četnost: 1x za 1-2 týdny, v zimě lze dobu prodloužit

Použitý produkt: Sprchový gel pro domácí mazlíčky

Sedmá, vyčisti si zuby

Kroky: Ponořte psí zubní pastu, dotkněte se a třete psí zuby a veďte psa, aby lízal. Poté najděte polohu, ve které je pes pohodlný, a zafixujte ji, jednou rukou otevřete tlamu psa ze strany, druhou pomocí kartáčku rychle otevřete kartáček, opakujte čištění a kartáčujte dvě minuty.

Přesnídávky se střední tvrdostí si můžete zakoupit i v běžném životě.Doporučujeme "Non-Mastné kuřecí jerky", které se používá nejen k tréninku molárů, ale také k čištění úst a zubů.

Frekvence: jednou denně

Použitý produkt: Zubní kartáček pro psy

Dozvěděli jste se o každodenním úklidu psů? Je také velmi důležité vybrat pro svého psa krmivo pro psy. Mnoho krmiv pro psy na trhu přidává atraktanty. Atraktanty jsou obvykle rybí. Protože psi rádi jedí rybí věci, mnoho bezohledných podniků přidá nějaké atraktanty. Zlepší chutnost a tvrdí, že má "lososovou" chuť.

Kromě toho, pokud po dlouhou dobu jíte rybí krmivo pro psy, váš pes je náchylný k zápachu z úst a zápachu stolice. Proto je nejlepší zvolit nějakou přirozenou chuť, jako je "žravé nemastné psí krmivo", přírodní masové aroma, žádný rybí zápach atraktantů a pro psy bude zdravější!Read more at: green formal dress | purple formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!