Vychováváním psa tímto způsobem můžete také „utratit trochu peněz a ušetřit spoustu peněz“

Přidal mariam, dne 8. 09. 2021 ,  0x


Mnoho lidí má psy rádo, ale také se domnívají, že výchova psa je „dlouhá cesta k utrácení peněz“ a vyžaduje spoustu energie a peněz, které lze za psy utratit. Je pravda, že výchova psa vyžaduje spoustu výdajů, ale pokud metodu zvládnete, můžete také utratit malé množství peněz a ušetřit spoustu peněz!

Vyberte si zdravého psa

Nebuďte laciní při nákupu psa! Vyberte si běžnou chovatelskou stanici, obchod se zvířaty a vyberte si zaručeného psa. Nejdůležitější je být zdravý. V opačném případě zjistíte, že léčba nemoci je velkým výdajem, a budete zmítáni bez bojovnosti.

Nebo se rozhodněte pro adopci, ale pokud chcete adoptovat, nepřemýšlejte o vzhledu a plemeni psa. Dokud je pes zdravý, je to důležitější než cokoli jiného. Zjistěte o tom více, než si to adoptujete.

Pravidelné odčervování a očkování

Náklady na odčervení a očkování psů, abych byl upřímný, stojí nejméně několik stovek juanů ročně, ale pokud o tom přemýšlíte, pokud nechcete utratit tyto stovky dolarů, jakmile pes onemocní, může to ne moc. Je to asi sto dolarů.

Pravidelné odčervování a očkování může předcházet některým chorobám psů a je také zárukou pro členy rodiny.

Pravidelné fyzické vyšetření

Mladí a robustní psi mohou absolvovat fyzickou prohlídku jednou za rok. Poté, co je pes starý, může být každých šest měsíců provedena fyzická prohlídka. Pravidelné fyzické prohlídky mohou včas odhalit problémy.

Psi mají silnou vytrvalost a obecně ji nedávají najevo, když nejsou nijak zvlášť nepříjemní, takže když to majitel zjistí, pes to možná nedokáže vydržet.

Kupte si psí potřeby

Po výchově psa je mnoho majitelů domácích zvířat samouk. Nákup vlastních toaletních potřeb pro psy může skutečně ušetřit spoustu peněz koupáním, stříháním nehtů a dokonce i ošetřováním vašeho psa, když máte čas.

Samozřejmě, příležitostně líný nebo obtížně umývatelný pes, malé náklady na péči o zverimex jsou stále potřeba.

Občerstvení a hračky pro zuby

Nákup kousacích kousků a hraček pro psy obvykle může odvést jejich pozornost od rozbití domu. Koneckonců ve srovnání s penězi na občerstvení a hračky jsou náklady na domácí výzdobu vyšší!

Kousky, které si vyberete pro svého psa, však nemohou být příliš ležérní, měli byste si vybrat velkou značku, dobrou kvalitu a můžete si být jisti, že ho můžete pro svého psa sníst. Například toto „nemastné kuře a hranolky“, vyberte vysoce kvalitní kuřecí prsa s farmářskými batáty, sušení při nízké teplotě, bohaté na masovou příchuť, bohaté na bílkoviny a snadno stravitelné a absorbovatelné, a hlubinný rybí olej je přidán, aby pomohl psům zkrášlit se při tréninku odměn. Péče o pokožku vlasů.

Vyberte si cenově výhodné krmivo pro psy

Nemůžete svému psovi vybrat příliš špatné krmivo pro psy. Dlouhodobá konzumace nekvalitního krmiva pro psy bude mít velký dopad na tělo vašeho psa. Pokud budete dobře jíst, bude vám méně špatně. Neoslepte sledujte levné krmivo pro psy.

Výběr komplexního, nákladově efektivního krmiva pro psy, které splňuje každodenní nutriční potřeby psa z každodenní stravy, může také snížit výdaje na mnoho nutričních produktů.

Redaktor doporučuje toto „krmivo pro psy bez obilovin se sazbou za domácí mazlíčky“, které vybírá 5 druhů masa z kuřete, kachny, hovězího masa, sardelí a tuňáka. Živočišné suroviny mají přes 73%, jsou bohaté na bílkoviny, a to je doplněn 4 druhy ovoce a zeleniny. Doplňte multivitaminy pro psy.

Krmivo pro psy Chongzhi se zaměřuje na bezpečnost a kontrolu kvality různých surovin. Každá surovina je otevřená a transparentní. Nejdůležitější je, aby byly schváleny složení a kvalita krmiva pro psy Chongzhi. Existují veřejné inspekční zprávy a cena je také vysoký. Existuje mnoho lidí blízkých lidem, pouze 17 za libru, takže psi, kteří jedí více, mohou také jíst dobré krmivo pro psy.Read more at: evening wear | long formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!