Ukazuje se, že existují tyto důvody, proč psi po páření „utíkají“

Přidal mariam, dne 9. 11. 2021 ,  0x


Mezi psy je zvláštní jev, že po spáření psi často utíkají, aniž by otočili hlavu dozadu. Proč jsou psi tak "bezcitní"? Ve skutečnosti jsou za tím důvody.

Strach z napadení jinými psy

Psi samci budou během říje podrážděnější a jsou náchylní proti sobě bojovat. Většina psího krytí probíhá venku a je snadné potkat jiné samce, kteří se budou velmi bát, že přijdou další psi a budou překážet při krytí.

Takže když si pářící psi všimnou, že jsou v okolí další psi, budou to chtít rychle ukončit a utéct.

Nesmělý a vyděšený

Psi jsou při páření velmi nepřipravení, pokud je někdo chce napadnout, nebo se bzučení zalekne, pes se lekne a rychle uteče.

Bez ohledu na situaci je primárním účelem psů záchrana života, takže po páření utečou.

"Osvobozeno", pospěšte si

Když se psi páří, budou k sobě pevně „zamčeni.“ Tento proces může trvat deset až dvacet minut a bude bolestivý pro psy i feny.

Po krytí jsou psi volní a s pocitem „osvobození“ rychle utečou.

Jděte domů najít majitele

Někteří psi kvůli říji tajně utekli z domu, aby si našli partnera, aniž by o tom majitel věděl. Pes se bude bát, že majitel zjistí, že je pohřešovaný a bude mít starosti, takže po krytí chce jen rychle domů a co nejdříve se vrátit k majiteli.

Majitel domácího mazlíčka se musí o psa během období říje dobře starat, aby se předešlo tomu, že se půjde pářit nebo se neztratí.

Pes se bojí kousnutí fenkou

Psi samci budou během říje panovačnější, feny se nevyhnutelně budou cítit nepříjemně a některé feny nejsou nijak zvlášť ochotné, takže po páření mohou být naštvané a kousat.

Psí samec se bojí, že si ho najde psí fena, aby si vyřídil účty, a tak může z místa utéct až bezprostředně po páření.

Na co si psi musí dát pozor během říje?

1. Psi se během říje stanou podrážděnými, a když se setkají s jinými psy, budou se prát, pokud nebudou souhlasit.Majitel mazlíčka musí při venčení psa uvázat vodítko a dávat si pozor na potyčky mezi psy.

2. Fena při říji přijede k "velké tetě" a je snadné ji spatřit psem. Zvířátko má feně hlavně pomoci s dobrým úklidem a můžete si obléknout fyziologické kalhoty . Pokud nechcete, aby fena zabřezla, musíte na ni v tomto období dávat velký pozor.

3. Psi bývají během říje netrpěliví, chtějí jít za někým, nebo mohou utéct z domova Majitelé domácích mazlíčků obvykle zamykají dveře a okna, aby pes neutekl. Pokud je váš pes naštvaný, můžete mu dát nějaké občerstvení, abyste zmírnili jeho emoce.

4. Psi během říje rychle ztrácejí živiny a jejich chuť k jídlu se sníží Majitel zvířete mu může připravit nějaké výživné a chutné psí krmivo, které psovi pomůže doplnit výživu. Doporučte "bezobilné krmivo pro psy", jako hlavní surovinu vybírejte různé druhy masa, obsah masa je až 65%, plné masové chuti a různé druhy zeleniny, bohatá vláknina může podporovat střevní peristaltiku. pomáhá psům s trávením a vstřebáváním a zlepšuje jejich chuť k jídlu.

5. Pokud pes opravdu nechce jíst, může majitel zvířete připravit pro doplnění energie trochu sušeného kozího mléka, které lze nasypat do krmiva pro psa nebo rozmíchat v pitné vodě. Pokud si nevíte rady, jaké sušené kozí mléko vybrat, můžete zvolit toto "nemastné sušené kozí mléko". Prášek je jemný, kvalitní zdroj mléka, blízký přirozenému mateřskému mléku, snadno se vstřebává a rychlost vstřebávání je více než 94%, které lze psům podávat.Psi doplňují vápník a různé živiny.Read more at: formal dresses perth | red formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!