Řešení pro boj s podzimními střevními a kožními problémy

Přidal mariam, dne 17. 11. 2021 ,  0x


V každé sezóně jsou potíže každé sezóny.

Léto uplynulo, přichází podzim a vedro se ochladilo.

Majitelé domácích zvířat však nemohou polevit ve své ostražitosti.

Teplotní rozdíl mezi ránem a nocí se zvětšuje, psi a kočky snadno nachladnou

Přestože je přes den stále velké slunce, dříve nebo později přijde chládek. Zejména u rodin, které venčí své psy ráno a večer, dávejte pozor, aby jejich psi nenastydli. To může snadno způsobit gastrointestinální potíže, jako je průjem a zvracení. Kočka v domě by měla být také vedena a snažte se ji nechat ležet ve vlastním pohodlném a teplém hnízdě, místo aby ležela přímo na podlaze a nachladila se.

Zdraví střeva přímo ovlivňuje postavu psů a koček

V jedinečné tekuté prebiotické receptuře Weiyou Liquid Nutrition Enhancer mohou oligofruktóza FOS a přírodní ve vodě rozpustná vláknina inulin podporovat reprodukci probiotik, vyrovnávat střevní flóru, podporovat zdraví střev a snižovat výskyt střevních problémů.

Podle klinického experimentu provedeného Texas A&M University College of Veterinary Medicine mají domácí mazlíčci používající Weiyou Liquid Nutrition Enhancer po dobu 10 dnů dobré vlastnosti stolice, snížený zápach a významný nárůst bifidobakterií a streptobakterií ve střevech.

Pokud Weiyou nepoužíváte, vaše stolice zčerná, bude suchá a zapáchající

Po použití Weiyou se stolice vytvoří středně měkká a tvrdá, páchnoucí

Abyste padali vlasy po změně ročního období, potřebujete pravidelné doplňky výživy.

Teploty na podzim jsou mírné a klima příjemné.Dle fyziologického cyklu domácích mazlíčků je také velmi vhodný pro růst srsti, takže je to také velmi kritické období.

Proto je péče o vlasy v tomto období velmi důležitá.

Vitamíny B, EPA a DHA v přípravku Weiyou Liquid Nutrition Enhancer poskytují základní živiny pro psy a kočky pro udržení funkce kožní bariéry, pomáhají kontrolovat zánět kůže, opravují a udržují funkci kožní bariéry a zlepšují hrubou srst a alergie Dermatitida, sezónní dermatitida, seboroická dermatitida a další kožní problémy.

Nechte Maovy děti znovu objevit své krásné já.

Ve výše uvedených dvou záležitostech musí posraní lopatičtí důstojníci odvádět dobrou ochranu! Weiyou často krmíme doma tekutým zvýrazňovačem živin, aby psi a kočky mohli bezpečně strávit podzim.Read more at:long evening dresses online | short cocktail dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!