Psí ocas je velmi důležitý, ale proč ho musíte ukotvit?

Přidal mariam, dne 28. 09. 2021 ,  0x


Psí ocas je velmi důležitou součástí, která dokáže vyvážit tělo, vyjádřit emoce a zakrýt a chránit konečník. Ale někteří psi mají ocasy kupírované, jakmile se narodí. Protože ocasy jsou tak důležité, proč je třeba kupírovat?

1. Pracovní potřeby

V minulosti mnoho loveckých psů, pasteveckých psů a hlodavců kupírovalo ocasy hlavně kvůli práci. Kupírování ocasů může snížit pravděpodobnost zranění loveckých psů při hledání a lovu v křoví a trní a neruší jejich kořist.

Kupírování ovcí u psů ovcí a skotu má zabránit tomu, aby na něj ovce a dobytek šlapaly, a past na myši je proto, že potřebuje pracovat v prostředí plném pastí na myši. Dokování ocasu může zabránit zachycení ocasu past na myši.

2. Skrýt emoce

Psí ocas může vyjadřovat emoce a emoce, jako je štěstí, strach a bdělost, to vše lze vyjádřit řečí těla ocasu. Po zlomení ocasu může pes skrýt své emoce.

Při setkání s nepřítelem nebo protivníkem větším než je on sám může pes soupeře zmást, zabránit protivníkovi, aby viděl skrz sebe, a dosáhnout efektu sebeochrany.

3. Kultivujte charakter

Psi budou soutěžit o vůdcovství. Když pes projeví postoj podřízenosti před jiným psem, je snadné na něj zaútočit a akce „ocasu“ psa je výrazem podřízenosti.

Dokování psa ocasem může kultivovat jeho statečnou a ne snadno vzdatelnou povahu a vyhnout se vystavení nebezpečí.

4. Narodil se, aby měl tenký ocas, snadno se zranil

Psí plemena jako Teddy a Fawn mají velmi tenkou kostrč, která je náchylná ke zlomeninám a dalším nehodám, když je ocas vzrušený nebo vymrštěný.

Psi nejsou během štěňat plně vyvinuti a jejich nervový systém není příliš citlivý. Bolest při kupírování ocasu je mnohem nižší než při zlomeninách, když vyrostou. Mnoho lidí se proto rozhodne pro štěňata s tenšími kostmi ocasu.

Psi by však měli v mládí věnovat pozornost doplňování vápníku a štěňata mohou být pravidelně krmena tabletami vápníku, aby kosti mohly být silnější, až vyrostou. Doporučujeme „nemastné tablety vápníku pro domácí mazlíčky“, vyberte vysoce kvalitní zdroje mléka, přírodní mléčný vápník se vstřebává jemně, aniž by poškodil žaludek, a obsahuje faktor podporující vápník CPP, který pomáhá vstřebávání vápníku a podporuje vývoj kostí u psů.

5. V souladu s lidskou estetikou

V dnešní době lidé dělají psí ocasy, většinou kvůli sobecké touze lidských bytostí, a mají pocit, že psi nemají ocas, aby vypadali lépe. Ve skutečnosti by bylo kruté ukotvit psí ocas ze zbytečných důvodů.

Lidé by neměli kupírovat ocasy některých plemen psů, které nemusí být kupírovány, aby uspokojily své vlastní sobecké touhy. Každý pes má svou vlastní osobnost a nevychováváme psa, aby byl více v souladu s naší estetikou.

Klady a zápory kupírování psího ocasu byly vždy kontroverzním problémem. Ve skutečnosti, jako domácí pes, pokud to není pro to, aby byl zdravější a bezpečnější, není třeba kupírovat jeho ocas.

Nejdůležitější věcí pro udržení psa je mít zdravé tělo. Při každodenním krmení by majitelé domácích mazlíčků měli věnovat větší pozornost psí stravě a vybírat si krmivo pro psy s komplexní výživou a zaručenou kvalitou, díky které může pes jíst zdravěji.

Doporučené „krmivo pro psy bez zrn“ s obsahem masa až 66%. Speciálně přidaný olej z hlubinných ryb má účinky na posílení imunity, podporu růstu a rozjasnění vlasů. Má také dostatečné množství vápenatého mléka, které poskytuje pečlivé a komplexní péče o psy., Plně splňují každodenní nutriční potřeby psů.

Cena za domácí zvíře Krmivo pro psy je vybráno z přírodních materiálů, aby byla zajištěna lepší chutnost a čerstvá výživa. Splňuje standardy pro lidské potraviny. Neobsahuje vyřazené lidské přísady. Složky jsou čerstvé. Sušením se zachovává původní chuť přísad Má silnou chutnost a je milován psy Je to také bezpečná volba pro majitele domácího mazlíčka.Read more at:baby blue dress formal | black strapless dress formal




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!