O důležitosti páru bot Mary Jane

Přidal mariam, dne 8. 03. 2022 ,  0x


Když už mluvíme o botách Mary Jane, domnívám se, že mnoho dívek jejich jméno tak trochu nezná. Obecně lze říci, že jde o to, čemu často říkáme šněrovací boty. Když bylo v posledních letech žhavé retro, trendy byly také boty Mary Jane. Módní blogerky ji samozřejmě milují dodnes.

Zejména v období pozdního jara a začátku léta je těžké říci, že je těžké zastihnout lidi bez páru bot Mary Jane při dojíždění na ulici. S ním, ať už se sukní nebo kalhotami, vypadá dobře!

◎Původ bot Mary Jane

Nejklasičtější a nejoriginálnější boty Mary Jane jsou tak reprezentativního vzhledu a díky kulaté špičce, nízkému podpatku a kotníkovým přezkám jsou jedinečné mezi mnoha milovníky obuvi. Vzhledově se skutečně podobá baletním botám.

Boty Mary Jane se poprvé zrodily v roce 1904. Zdrojem je prý postava z komiksu „Buster Brown“ a podle toho se logicky jmenuje i hrdinka Mary Jane. Obdobím slávy byla interpretace přehlídky Chanel v roce 2007, která používala odstupňované popruhy a připojené knoflíky a doplňky na suchý zip. V průběhu současnosti se boty Mary Jane také změnily z klasického sladkého dívčího stylu na lehčí a dospělejší malý sexy ženský styl.

◎Současnost bot Mary Jane

S rozvojem módy si boty Mary Jane nejen zachovávají původní klasické boty, ale mají také mnoho vylepšení a estetiky ve špičce a materiálu, což poskytuje více možností pro náš vzhled.

★ Verze

Když mluvíme o oděvních položkách, vždy říkáme, že verze je skelet, který do určité míry určuje texturu vzhledu. Stejně tak je stejný i tvar obuvi. Dobrý pár bot musí mít pohodlí i vkus. Protože jsou zachovány klasické prvky kulaté špičky a pásků bot Mary Jane, více tvarových změn boty je pouze mírně přidáno ke špičce nebo podešvi pro přidání dalších geometrických prvků. Například špička na obrázku vpravo má podobnou babiččina bota. Do látky je přitom kromě základní kůže zakomponován i samet, plátno a další materiály.

★ textura

V současné době návrháři kromě zachování původního tvaru klasických bot a celočerné lakované kůže na trhu píší také články o struktuře materiálů a přezkách. Jako kovový vzhled dodává botám Mary Jane futurističtější a technologickější nádech nebo je celá bota potištěna jako vzor připomínající červenou růži, což okamžitě dodává botám Mary Jane retro dvorní tón. Mezi nimi jsou také malé detaily, které jsou dále zdobeny na přezce boty, jako jsou mašle, vzduchová oka atd., což jsou všechno dobré volby.

★ Vztah mezi typem obuvi a stylem

Každý jednotlivý produkt má vnitřní poslání vyjadřovat své vlastní vlastnosti, takže jejich temperament a styl jsou také odlišné a některé budou velmi odlišné, takže se doporučuje, abyste si vybrali boty Mary Jane a vylepšili je podle svého vlastního dobrého stylu a potenciálu. stylová verze, posílí celý váš vzhled. Obrázky vlevo se dají jasně porovnat Špička, řetízek a podpatek na levém obrázku jsou více ženské a příležitost se hodí spíše na rande, formální společenské večeře apod., zatímco boty Mary Jane na obrázku vpravo bude měkčí a známější.

◎Módní interpretace bot Mary Jane

S dalším pochopením bot Mary Jane, jak kombinovat s jinými předměty je módní a ne nekonzistentní, pojďme se podívat na módní výklad blogerů.

★ Sukně

look1: Vrstvené šaty

Zaoblená špička a šněrovací design boty Mary Jane se k ní nehodí lépe než k šatům. Oblečte si krátké šaty s klasickým kostkovaným vzorem uvnitř a zářivě žlutými oblíbenými barvami, které jsou trendy a rozzáří vaši pleť.Noste větrovku se stejným klasickým vzorem hadů zvenku, který vypadá jako patchwork.

Vrcholem celého setu vzhledu je vyhrát si s barvou vzoru. Jako malý čtvercový ručník je letos také oblíbený tmavý kůň, vypůjčený z metody blogerky, je plný módy a na vzhledu hodně přidává i výběr kontrastních barev botám Mary Jane.

look2: dlouhé šaty

Nosit dlouhé šaty samotné není pro jablko a hrušku příliš dobré, můžete si vybrat sukni s malým lemem do A nebo H jako bloggerka, která nejen zakryje maso, ale také vypadá tenčí a vyšší. Stejně tak hedvábné šátky mají spoustu módních efektů pro celý look a barva také zpochybňuje použití blues, které jsou letos v létě oblíbené.Můžou to vyzkoušet dívky s chladnou bílou pletí, které svou pleť rozhodně N-krát rozzáří.

Mezi nimi je třeba poznamenat, že pokud je barevný systém s vysokou sytostí použit na velké ploše, měli bychom volit boty Mary Jane s nízkou sytostí.Sametový celočerný pásek blogerky je dobrý all-match artikl.

look3: oblek

Existují speciální vlastnosti a výhody obleků Amway již dříve. Například dívky, které nevědí, jak nosit boty Mary Jane, navrhují, aby si rozhodně vybraly vysoce kvalitní obleky, aniž by se obávaly, že uděláte chyby a vyjdou efektivně!

Pokud výběru věnujeme pozornost, můžeme jej snadno ovládat. Například styl blogerky, designové prvky, střapec a detaily splitu, které jsou v posledních letech populární, to vše odráží výběr jednotlivých produktů. ulice je plná módy, a pak noste pár.Klasické boty Mary Jane, temperament a retro.

look4: Nepravidelné dlouhé šaty s výstřihem do V

Pokud vás nebaví nosit boty Mary Jane na vysokém podpatku, zkuste ty s plochým dnem, které jsou ležérnější a ležérnější než lodičky na vysokém podpatku. Stejně jako bloggerčina skládaná metoda odráží určité dovednosti oblékání. Málokdo si vybere síťovinu pro vnitřní stranu, ale je jedinečná a sexy pro malou ženu. Vnější je hluboká VA sukně a krajka se zavazuje na velkou mašli a Klasika Mary Jane je sladěna s kůží Boty se vzájemně doplňují a lehký a známý styl je vizuální.

Je třeba poznamenat, že pro malé postavy a padesátiny dívky je lepší zvolit verzi s provincií v pase.

★ Kalhoty

look1: upnuté legíny

Boty Mary Jane mohou být také velmi dobré s kalhotami. Pokud chcete mít zeštíhlující efekt, můžete je nosit s legínami. Na co musíme dát pozor, je: pokud je vizuální efekt spodků koncentrovaný, můžeme zvolit topy Pocit objemu je o něco větší, aby byla zachována rovnováha celého vzhledu. V pozdním jarním období, kdy je teplotní rozdíl velký, může nošení větrovky venku zároveň vyřešit výše uvedené problémy. Mezi nimi nezapomeňte výroba pasu, a okamžitě vytvořit dlouhé nohy proti obloze.

look2: džínové kalhoty

Pokud nevíte, jaké kalhoty sladit, výběr džínových kalhot je také jediná kombinace produktu s nulovými chybami. Pokud chcete být štíhlá a vysoká, doporučuje se zvolit devítibodové kalhotky ve verzi H, aniž byste si vybrali tvar těla, a efekt je plný. Můžeme kopírovat celý vzhled blogerky, což jsou všechno základní věci. Trička se vrství přes cyklistické oblečení a pod ně se dávají džínové džíny, což je módní a trendy. Zároveň jsme také velmi prozíraví ve výběru Boty Mary Jane Designové prvky pásku jsou plné osobnosti.

◎Konec

Takový pár bot vám připomene pěvecký sbor, když jste byli malí.Je načase ho vyprostit z paměti.Věřím, že dnešní rozbor suchého zboží vám určitě dá další inspiraci pro vzhled.Read more at:white formal dresses australia | navy blue formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!