Nechal jsem doma svou dceru a Jin Maa samy, a když jsem se vrátil, viděl jsem ohromený Wangův pohled.

Přidal mariam, dne 25. 06. 2021 ,  0x


V dětství dítěte jsou ve skutečnosti nejpotřebnější přátelé a společnost. Většina rodičů své děti ignoruje, protože mají plné ruce práce s vyděláváním peněz. Veterinární lékař Xiaoming má pocit, že chovat pro vaše děti mazlíčka je také dobrá volba, přinejmenším to může způsobit, že budou méně osamělé.


Podívejme se na následující povídku, kterou sdílí netizens. Po přečtení se veterinární lékař Xiao Ming cítí pro psa trochu zoufalý.

Dcera netizen má velmi ráda psy, a tak si vychovala zlatého retrívra, který ji doprovázel, když byla mladá. Vztah mezi nimi je velmi blízký. Když netizen není doma, ulevilo se jí nechat dítě a psa být samy doma.

Netizens tento den vyrazili něco udělat, ale když se vrátili domů, byli ohromeni, když viděli vzhled psa. Byli také velmi zoufalí pro psa: podívejte se na to, jak vám je špatně, není snadné být pes.

Vlasy na těle psa byly svázané do pramenů copánků, které vypadaly jako mistrovské dílo její dcery. Zdá se, že dcera dala své dívčí srdce, které nemá kde spočívat na psu. A pohled na vzhled psa očividně brzy pláče. V žádném případě, kdo z ní udělal svého malého pána?

Hahahaha, veterinář Xiaoming si myslí, že temperament Zlatého retrívra je opravdu dobrý, byl do toho mučen a je stále dobrým gentlemanem a svou reputaci si opravdu zaslouží.

Veterinární lékař Xiaoming však musí rodičům připomenout, že pokud je dítě příliš malé, doporučuje se nezůstávat doma sám, aby se předešlo nehodám.

Veterinární lékař Xiaoming Kepu: Může být pes vychováván s dítětem?

Odpověď je samozřejmě ano.

Mnoho lidí si myslí, že na těle psa jsou bakterie, které se mohou přenášet na dítě. Ale ve skutečnosti, pokud provádíme každodenní odčervování a očkování psů, abychom zajistili, že jsou zdraví a čistí, jejich ponechání vyrůst s dítětem pomůže tělesnému a duševnímu zdraví dítěte.

Vyšetřování a studie ukázaly, že děti, které vyrůstají se zdravými psy, mají vyšší imunitu a odolnost než jejich vrstevníci. Proto není pravda, že psi ovlivní zdraví dětí.

Kromě toho, pokud dítě a pes vyrostou společně, hrajte si s dítětem společně. To může zabránit tomu, aby dětství dítěte bylo tak osamělé, a pomoci kultivovat živou a veselou osobnost. Takže někteří psi mohou dokonce léčit autistické děti.

Veterinární lékař Xiaoming však musí připomenout, že i když jsou psi chytří a loajální ke svým majitelům, jsou také zvířaty a mohou být také bolestiví. Proto, když si děti rozumějí se psy, dávejte pozor, abyste dětem neubližovali. Jinak to způsobí pes kousat. To vyžaduje, aby rodiče vzdělávali své děti, jak těžké se psa dotknout a kterých částí psa se nelze dotknout dle libosti.Read more at:http://www.formaldressau.com/collections/white-formal-dresses | http://www.formaldressau.com/collections/black-formal-dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!