"Mučení" v očích psa: Mistře, přestaňte mě takhle "trestat"

Přidal mariam, dne 12. 04. 2022 ,  0x



V procesu výchovy psů se domnívám, že majitelé domácích zvířat sestavili svůj vlastní soubor metod chovu psů. Některé způsoby výchovy psů jsou však v psích očích jako „mučení.“ Takzvané „jsem pro vaše dobro“ majitele je pro psa jako trest.

① Pokud je psovi horko, oholte mu srst

Po Qingmingu začala teplota na různých místech stoupat a psi začali vyplazovat jazyk a těžce dýchat.

Někteří majitelé mají pocit, že psí hustá srst je příliš horká, a tak se nemohou dočkat, až vezmou psa na holení a oholí pleš přímo.To je pro psa opravdu mučení!

Holení psa má určitý chladivý efekt, ale je minimální.

Naopak kůže psa je přímo vystavena ultrafialovým paprskům, díky čemuž je teplejší a může být poštípaná komáry, což psovi dělá zvlášť nepříjemné pocity.

② Cvičte méně v běžných časech a cvičte více o víkendech

Někteří úředníci z lopaty nemají ve všední dny moc času na venčení psů a mají pocit, že nedostatek pohybu psům neprospívá.

Takže když o víkendech odpočívám, beru svého psa na cvičení venku, běhání, lezení po horách a dlouhé túry, ve snaze nahradit nedostatek pohybu během pracovního dne.

Ve skutečnosti to psovi neudělá velkou radost, ale bude mít pocit, že je to druh mučení.

Tím, že pes dlouho necvičil, najednou hodně pohybu, těžko se zatěžuje tělo, tlak na srdce a kosti je velký.

③ Několikrát týdně se sprchujte

Někteří posraní lopatáři si myslí, že pes bude po pár dnech, když si jdou hrát ven, zapáchat, a tak ho budou každé tři dny voňavě prát.

To je pro psy tak těžké! Koupání několikrát týdně zničí mastnou vrstvu kůže psa, což způsobí vážné vypadávání srsti, lupy a v těžkých případech kožní onemocnění.

Pokud se vám zdá, že je váš pes málo špinavý, můžete použít hřeben, kterým odčešete plovoucí chlupy a nečistoty, a ne vždy se koupejte.

Obecně v létě stačí praní jednou týdně a při chladném počasí to lze omezit na praní jednou za 15-20 dní.

④ Nedovolte, aby měl pes přátele, a pociťujte, že psi jiných lidí jsou divocí

Psi jsou společenská zvířata.Rádi jsou živí a přátelí se.Někteří majitelé mají pocit,že jejich psi jsou slabí a budou šikanováni.Jakmile vidí přicházet cizí psy, rychle se stahují.

Když si myslíte, že svého psa chráníte, ve skutečnosti svému psovi berete právo na přátelství.

Způsob, jakým se psi spřátelí, je velmi jednoduchý, cítí vůni, mohou si spolu hrát, pokud se jim to líbí, a pokud ne, odejdou.

Pokud si opravdu myslíte, že se psi budou prát, majitel to může sledovat a včas odtáhnout.

⑤ Pokud pes nerad jí psí žrádlo, vše je nahrazeno masem

Někteří lidé říkají, jak může být považováno za mučení jíst maso pro psy? S konzumací masa není problém, ale pokud budete jíst maso samotné, pokud se něco pokazí, nastanou problémy.

Nyní, když je trochu horké počasí, někteří psi budou mít ovlivněnou chuť k jídlu a už je neradi jedí psí žrádlo.

Někteří majitelé vidí, že pes není ochoten jíst psí žrádlo, tak ho přímo nahrazují masem.Pes je ochoten jíst, ale dvě jídla jsou v pořádku.Pokud jíte maso samotné delší dobu, je pes náchylný k podvýživa a odmítá ji jíst.jiné jídlo.

Když podvýživa psa způsobí další fyzické neduhy, to je trest!

Psi mají přirozeně rádi maso, ale jsou také všežravci a potřebují kombinaci masa a zeleniny, aby jedli výživněji a zdravěji.

Pokud má pes špatnou chuť k jídlu a nemá rád psí krmivo, může mu majitel dát krmivo s vysokým obsahem masa a dobrou chutností.Tento druh masa využívá unikátní proces sušení, který zachovává aroma masa a má silná chutnost, kterou milují i ​​vybíraví psi. Toto krmivo pro psy je také přidáno s fruktooligosacharidy a jukovým práškem pro podporu trávení a pro zvýšení chuti psů k jídlu.

Navíc můžete pejska krmit i trochou čerstvého masa, zeleniny a ovoce, které pes velmi miluje, a výživa bude komplexnější.Read more at:formal dress adelaide | perth ball gowns




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!