Je pes loajální nebo neloajální? Dotkněte se těchto věcí a budete mít jasno

Přidal mariam, dne 30. 11. 2021 ,  0x


Mnoho lidí, kteří vlastní psy, chce vědět, zda jsou jim jejich psi loajální, tak jak by měli být testováni? Ve skutečnosti, pokud chcete vědět, zda je vám pes věrný nebo nevěrný, sáhněte na něj a bude to jasné!

První položka: břicho

Břicho psa je velmi křehké a obvykle se neodhaluje jen tak ledabyle, natož aby se ho ostatní dotýkali.

Pokud vám váš pes nejen odhaluje své bříško, ale také vás nechá ležérně osahávat, znamená to, že vám velmi důvěřuje.Je to také výraz psí loajality k vám!

Druhý kus: tlapa

Psí tlapky nelze ledabyle sahat, pokud vám pes dostatečně důvěřuje, nechá vás na tlapku sáhnout.

Pokud je pes ochoten dovolit vám sahat na tlapky a nebude tlapky zatahovat, znamená to, že je vám velmi loajální a odložil hlídku.

Třetí položka: zadek

Jak se říká: „Tygřímu zadečku se nesmí sahat“ a psovi, tomuto malému tygřímu zadečku se také nesmí sahat.

Pokud vás pes nechá sahat na zadek, znamená to, že vám důvěřuje a ví, že mu neublížíte.To je věrný výkon psa!

Čtvrtý kus: mládě

Každý ví, že fena, která právě porodila, je velmi citlivá a na její mláďata nepustí ostatní.

Pokud vám fena dovolí sáhnout na své dítě, a dokonce si své dítě vezme k sobě, ukazuje to, že vám opravdu důvěřuje a je vám velmi loajální! Majitel mazlíčka, který se může mláděte dotknout, musí mít v psím srdci velmi důležité místo.

Pátá položka: hračky

Psi často schovávají své hračky, které jsou jejich milovanými věcmi, a své hračky berou velmi důležitě. Ani majitel si to občas nenechá sáhnout.

Pokud je vám pes velmi loajální, můžete se ho nenuceně dotknout a někdy převzít iniciativu, dát vám hračku a sdílet ji s vámi.

Pes vám dal hračku a majitel zvířete může dát psovi za odměnu nějaké svačiny, pak bude pes šťastnější a ochotnější se s vámi dělit o své milované věci. Například toto "nemastné kuře a hranolky suché" je vyrobeno z čerstvých kuřecích prsou a sladkých brambor, bez přidání mraženého masa a masového prášku a přidání oleje z hlubinných ryb. Lze jej použít k péči o pokožku, čištění zubů a tréninkové účely!

Šestá položka: jídlo

Potrava pro psa je pro něj velmi důležitá.Musíte vědět,že je vám pes věrný nebo nevěrný a může mu potravu odebrat.Pokud vás nechrání,tak to znamená,že vás poznává.

Pokud vás chrání, znamená to, že vám pes nevěří a nechová se k vám jako k pánovi!

U psů, kteří se starají o potravu, musí majitel opravit a zavést správnou hierarchii. Přestože se pes o potravu stará, majitel zvířete by neměl opomíjet zdravou výživu psa a přesto musí psovi poskytnout nutričně vyvážené krmivo, které pomůže ke zdraví psa. Jako základní krmivo je nejlepší zvolit kvalitní bezobilné krmivo pro psy, které je snadno stravitelné a vstřebatelné. Doporučuji toto "nežravé nemastné a bezobilné krmivo pro psy". Vybírejte různé druhy masa s obsahem bílkovin cca 32%. Přidává se i zelenina jako mrkev a dýně. Maso a zelenina mají vyvážený poměr a jsou výživnější. Speciálně přidaný olej z hlubinných ryb má účinky na posílení imunity, podporu růstu, lesklou srst a dokáže psům poskytnout komplexní péči!Read more at:grey formal dresses australia | green formal dress




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!