Jak se starat o psa ve stáří, pět opatření

Přidal mariam, dne 15. 11. 2021 ,  0x


Všichni víme, že ve srovnání s délkou života lidí je délka života psů relativně krátká, obecně jen asi 12-15 let.V krátkém životě psů začínají malí a středně velcí psi obecně vstupovat do stáří od 8. Avšak velcí psi obecně vstupují do stáří od 6 let.

Poté, co vychováme psa, všichni víme, že je velmi důležité doprovázet dobrého psa v každé fázi, zejména ve stáří psa, který potřebuje pečlivou péči majitele, takže v konečné fázi psa, co bychom měli věnovat pozornost? , Dokážeme se o psa dobře postarat?

Nejprve věnujte pozornost psí stravě

Když se náš pes dostane do vysokého věku, jeho funkce jater a ledvin začnou degenerovat, zuby se psovi začnou postupně uvolňovat a opadávat, takže krmivo připravené pro psa je co nejsnáze stravitelné a jíst malé množství krmivo. Pokud je příliš tvrdé, můžete ho před podáním psovi změkčit teplou vodou. Do krmiva můžete přidat i nějaké zdravé a výživné krmivo pro zvýšení imunity psa a posílení srdce a krevního systému psa.

Za druhé dbejte na čistotu psa.

Po přechodu psa do vysokého věku je akční odezva poměrně pomalá, sníží se i samočisticí schopnost.Majitel musí být opatrnější a aktivnější, často pomáhat psovi s mytím a vlastní srst starého psa ztráta je také závažnější a tvorba vlasových cibulí je závažnější. Kůže se navíc stane citlivější. To vše vyžaduje, aby měl majitel dostatek trpělivosti, aby pomohl psovi vyčistit odumřelé chlupy na epidermis, aby pes má upravené a čisté tělo.

Za třetí věnujte pozornost psímu životu a odpočinku.

Až bude pes starý, evidentně už nebude tak energický jako zamlada. Bude stále tišší a bude se zhoršovat jeho přizpůsobivost. Majitel by neměl měnit životní prostředí psa a čas na práci a odpočinek. podle libosti, ale dopřejte mu stabilní život Prostředí, stejně jako dostatek času na spánek, životní prostředí musí být větrané, pohodlné a tiché.

Za čtvrté, věnujte pozornost vedení psa ke správnému množství cvičení.

Pohyblivost našeho psa se po přechodu do vysokého věku sice zpomaluje, přesto musíme psovi pomáhat a dopřát mu pohyb, např. procházky na blízko, ale při pobytu venku musíme dávat pozor na teplotu, je příliš chladno nebo příliš Horko není vhodné k tomu, abyste psa venčili, a nenechejte ho jít ven samotného, ​​protože psí degenerace paměti se snadno ztratí.

5. Dbejte na to, abyste svému psovi dopřáli více trpělivosti a společnosti

Po zestárnutí bude pes častěji osamělý a neklidný a zhorší se i jeho různé reakční schopnosti.V této době by měl majitel věnovat více společnosti a také mít více trpělivosti, více se psem vycházet a nechte ho projít Šťastným stářím.Read more at:knee length cocktail dresses | long formal dresses online australia




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!