Jak dlouho žije zlatý retrívr?

Přidal mariam, dne 21. 03. 2022 ,  0x


Mezi středními a velkými psy má zlatý retrívr poměrně dlouhou životnost, cca 12-15 let. Jak dlouho se zlatý retrívr dožije, však záleží hlavně na tom, jak ho ten posraný lopatař zvedne.

Pokud důstojník lopaty nezvládne následující body, bude to mít velký dopad na život zlatého retrívra a přirozeně nebude žít příliš dlouho.

1) Pamatujte na potraviny, které zlatý retrívr nikdy nesmí jíst

Potraviny jako hrozny, čokoláda, meruňky, česnek atd. jsou pro zlaté retrívry „jedy“ Dokud jsou trochu nadměrní, nemusí si zachránit život. Když tedy posraný lopatový důstojník zlatého retrívra obvykle krmí, měl by si předem ověřit, zda je krmivo pro zlatého retrívra vhodné ke konzumaci, a nekrmit ho bez rozdílu.

2) Berte ho pravidelně na očkování a odčervování

Když jsou zlatému retrívrovi 2 měsíce, můžete si ho vzít na očkování.První očkování jsou obvykle 3 dávky čtyřnásobné nebo šesti vakcíny plus jedna vakcína proti vzteklině. Poté je vakcína proti vzteklině vyžadována každý rok, což může snížit infekci zlatých retrívrů pravděpodobnost infekčních chorob.

Co se týče odčervování, zlatého retrívra je vhodné odčervovat 1x měsíčně do 6. měsíce věku, po 6. měsíci lze odčervovat 1x za 3 měsíce a 1x za 1 měsíc, aby tělu neškodili paraziti.

3) Když jdete ven, nezapomeňte si uvázat vodítko

Tažné lano je „záchranné lano" zlatého retrívra. Než důstojník lopaty vytáhne zlatého retrívra, musí ho svázat lanem, aby zlatý retrívr nepobíhal, jakmile vyjde ven. Další smůla .

4) Dbejte na suplementaci vápníku v období růstu

Zlatý retrívr je starý 3-8 měsíců a má období rychlého tělesného růstu a rychlého vývoje kostí.Je potřeba dbát na nutriční vyváženost a doplňovat vápník v přiměřeném množství.Jinak snadno dojde ke špatnému vývoji kostí a kyčlí kloubní dysplazie, která bude mít velký dopad na tělo.

Pro doplnění vápníku pro zlaté retrívry můžete krmit tyto "Pet Rate Pet Calcium Tablets" s použitím vysoce kvalitního zdroje mléka, přírodní mléčný vápník se jemně vstřebává, aniž by poškozoval žaludek, a obsahuje CPP faktor podporující vápník, který pomáhá vstřebávání vápníku a podporuje ho. vývoj psích kostí.

5) Nekrmte zlaté retrívry nekvalitním krmivem pro psy

Nyní je na trhu mnoho značek psího žrádla.Někteří šmejdi lopatičtí úředníci si nevědí rady,nebo jsou nenasytní za malou cenu.Nakupují nějaké levné psí žrádlo pro zlatého retrívra.Zlatý retrívr žere podřadné krmivo pro psy na dlouhou dobu, které má velký dopad na organismus., vážně zkrátí životnost.

Při výběru krmiva pro psy zvažte následující:

① Protein je příliš nízký na výběr, obecně je vhodné 22%-35%.

② Nástrahy se silným rybím zápachem nelze vybrat. Návnada je obecně rybí a je nejlepší zvolit nějakou s přirozenější chutí.

③ Tuk je příliš vysoký na výběr, je nejlepší nepřekračovat 16 %, protože konzumace vysoce tučného krmiva pro psy může snadno vést k pankreatitidě, měkké stolici, obezitě a dalším problémům

④Krmivo pro psy stojí za každý cent a jeho cena je příliš levná na nákup. Cena lepšího krmiva pro psy je asi 15 za kočky nebo více.

Zde editor doporučuje „Pop Rate Dog Food“, který se zavázal sledovat původní chuť ingrediencí, vybírat vysoce kvalitní ingredience z různých regionů a používat jedinečnou originální technologii zpracování chuti Hanou Technology Factory k maximalizaci původní chuti. Obsahuje více než 66 % masa, dokáže nahradit tradiční škodlivé atraktanty potravy a uspokojit chuťové buňky a komplexní nutriční potřeby psa.

Poměr cena/výkon tohoto krmiva pro psy je také velmi vysoký.Cena 17 juanů za libru slouží pouze k tomu, aby se dobře najedli psi, kteří hodně jedí.Je to zvláště dobrá volba pro střední a velké psy.Read more at: formal wear brisbane | cheap formal dresses melbourne




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!