Existuje několik druhů psů, které chudák „nemůže přijmout“, snažte se na ně při výchově psů nemyslet

Přidal mariam, dne 23. 06. 2022 ,  0x



Někdo řekl: chudák? Budou chudí chovat psy? není realistické.

Ve skutečnosti zde zmínění "chudáci" odkazují spíše na úředníky lopatující sračky, kteří chtějí chovat psy za rozumnou cenu. Přeci jen ne každý může utrácet peníze za psy bez zábran a více lidí chce v rámci svých možností vychovat lepšího psa.

I když jsou psi velmi roztomilí, ale existuje tolik psích plemen, ne všichni psi jsou snadno vychovatelní. Následující druhy psů jsou velmi drahé na chov. Obávám se, že toho budete litovat.

Aljašský pes

Nepřijatelná místa: velký příjem potravy, drahá krása a poplatky za koupání

Aljašští psi jsou velcí a přirozeně hodně žerou.Pokud jde o samostatné stravování, utratí každý měsíc spoustu peněz.

Posraný důstojník lopaty řekl: Moje rodina chovala Alu dva roky. Každý den je to skoro půl kila žrádla pro psy. Dávám mu také stojany na kuře, maso, vejce a zeleninu. Všechny druhy nepořádku dávají dohromady asi 1500 jídel. měsíční poplatek.

Kromě drahého jídla jsou na Aljašce vysoké i náklady na koupání a stříhání, vždyť tak velký pes, personál je také velmi tvrdý, i když je pes poctivý a dobře se myje, bude trvat několik hodin umýt a vyfoukat.

Cena se na různých místech liší.Za koupel stojí asi 200 juanů.V zimě je přijatelné prát méně.V létě je to v podstatě potřeba umýt jednou týdně,což je velmi drahé.

Psi na čaj

Nepřijatelná místa: špatná postava, snadno onemocníte

Přestože jsou šálíčkoví psi roztomilí, jejich postava bude po všech stránkách chudá, protože jsou příliš malí, nemluvě o takových šálíčkových psech chovaných bezohlednými obchodníky s nemocnými pejsky a nemohou je dlouho podporovat.

Začínající lopatář má obecně málo zkušeností.Pokud si unáhleně vyberete psa na čaj a koupíte nemocného psa, budou to vyhozené peníze. Nepříjemnější je poslat psa pryč, je to velmi nepříjemné.

I když ten čajový pes nezemře, je drahé ho vzít k lékaři, když je trochu nemocný. Někteří lidé říkají, že mnoho psů s čajovými šálky je geneticky stabilních a vylepšených. Ale ve skutečnosti, když si to obyčejní lidé koupí, jak poznají rozdíl?

Péče o čajového pejska je poměrně problematická.Nedoporučuje se takového psa vychovávat.Je velká šance na koupi čajového psa s genetickými chorobami a špatnou postavou.

Chraplavý

Nepřijatelná místa: chudý žaludek, láska bourat dům

Husky jsou velmi roztomilí a mají zajímavé povahy.Mnoho lidí je přitahuje, ale netroufají si je nechat. Protože tento druh psa je příliš drahý na výchovu!

Mnoho lidí ví, že husky jsou příliš dobří v demolici svých domovů. Pokud si je necháte, váš domov se dříve nebo později stane „zbořeništěm“. Ničivá síla je silná a rychlost výměny nábytku nemůže držet krok s rychlostí demolice. Ve skutečnosti je to proto, že husky je plný energie a nebyl dobře uvolněn. Dokud ho majitel bude více cvičit, bude přirozeně méně demolovaný.

Dalším důvodem, proč si ho netroufám chovat, je jeho špatný žaludek a snadné onemocnění trávicího traktu a obávám se, že ho musím často brát k lékaři. Špatný žaludek může být častým problémem saňových psů, jako je huskyho velký bratr a malý bratr - Aljašský a Samojed.

Takže, pokud si nejste jisti, jak se postarat o toho, kdo hází huskyho břicho, nezkoušejte to na lehkou váhu, je opravdu znepokojující sledovat, jak tahá a zvrací.

obří pudl

Nepřijatelné místo: Poplatky za krásu jsou drahé

Obří pudl stojí stejně jako jeho jméno – gigantický. Ve skutečnosti je Jugui velmi chytrý, lepkavý, přátelský a je to velmi dobrý pes, ale protože jeho srst je kudrnatá a rostou jako lidské vlasy, potřebuje pravidelné stříhání, které je příliš drahé!

A ne všechny obchody s domácími mazlíčky si budou účtovat extrémně drahé stříhání. Jednou vyčesat ho trvá pár stovek. Navíc potřebuje udržovat srst a všechno. Stojí to tisíce dolarů každý měsíc.

Až na tu obrovskou cenu jsou ostatní velcí psi v podstatě stejní.To je status quo chovu velkých psů.Proto pokud chovají psy chudí, snažte se o velkých psech neuvažovat.Je to skutečně dražší.

Kamarádi, kteří mají rádi obry, možná je dobré si vybrat teddy, vždyť jsou to všichni pudlové, mají všechny výhody, které by měli mít a navíc jsou levní na výchovu. Je Teddy obrovská „náhrada“?

Čau čau

Nepřijatelná místa: náchylná ke kožním onemocněním, vysoké náklady na léčbu

Čau-čau je u nás původní pes.Jeho srst vypadá jako velká hračka.Srst je dlouhá a hustá.V příliš vlhkém prostředí snadno onemocníte ucpanými kožními chorobami.

Mnoho psů je náchylných ke kožním onemocněním, ve skutečnosti, pokud je léčba dobrá, mají strach, že se kožní onemocnění budou opakovat a vyžadují neustálou léčbu, která bude velmi obtížná a tento proces bude také stát spoustu peněz.

Existuje mnoho důvodů, proč čau-čau onemocní kožními chorobami, jako jsou husté a neprodyšné vlasy, nečistota, paraziti, nevhodná strava atd., které všechny mohou způsobit kožní onemocnění.Read more at:formal evening gowns | long formal dresses australia




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!