Co je s tím psím průjmem?

Přidal mariam, dne 18. 05. 2022 ,  0x



V procesu výchovy psa bude mnoho majitelů bezradných, když se setkají se psem s průjmem. Ve skutečnosti, pokud víte, co způsobuje, že pes má průjem, lze problém snadno vyřešit~

malá, psinka

Psů nakažených malou psinkou se mnoho majitelů bojí, což psovi způsobí nejen průjem, ale i horečku, rýmu a zvracení. Většina těchto onemocnění se vyskytuje u štěňat a pravděpodobnost onemocnění dospělých psů je relativně nízká.

řešení:

① Když jsou štěňata přivezena domů, musí být předem zkontrolována na malou psinku.

② Doma si můžete připravit krabičku malého testovacího papírku na psinku. Pokud zjistíte, že pes je ve špatném stavu, můžete se nejprve otestovat, abyste se ujistili, že je nemocný, a musíte jej okamžitě poslat do nemocnice na léčbu.

červy v žaludku

Paraziti v žaludku psa budou dráždit žaludek a způsobit psovi průjem a zvracení. Když je počet hmyzu příliš velký, lze hmyz nalézt také v exkrementech a zvratcích.

řešení:

① Za normálních okolností mohou být psi poprvé odčerveni ve věku 45 dnů.

② Psa je nutné pravidelně odčervovat. Do 6 měsíců věku odčervení in vitro a in vivo 1x měsíčně. Po 6 měsících věku vnitřní vypuzení každé 3 měsíce a vnější vypuzení jednou měsíčně, aby se zabránilo infekci parazity.

③ Po užití léku na odčervení může mít pes po stimulaci lékem také průjem. Nepropadejte panice, jen mu dejte probiotika na regulaci žaludku.

jíst špatnou věc

Nejčastější příčinou průjmu u psů je konzumace nesprávného jídla. Například konzumace některých potravin, které psi nemohou jíst (jako je čokoláda, cibule, pórek atd.), pití nečisté vody nebo některých potravin, které někteří psi jedí, způsobí alergie, což povede k průjmu.

řešení:

① Před krmením vašeho psa musíte nejprve zkontrolovat, zda pes může jíst toto jídlo.

② Pitná voda připravená pro psa by měla být čistá a neměla by být skladována déle než 12 hodin. Nekrmte ledovou vodou nebo nápoji.

③ Pokud jiní psi jedí v pořádku jídlo, váš pes nemusí být v pořádku, pokud ho jedí. Při zkoušení nových krmiv pro vašeho psa používejte malá množství, abyste viděli, jak je váš pes přijímá.

④ Pokud pes jí hodně věcí, průjem může být velký nebo malý. Pokud máte mírný průjem, můžete mu krmit probiotika. Pokud je průjem častý a i když existují známky dehydratace, musíte vzít psa, aby se podíval lékaře včas.

nastydnout

Pokud je teplotní rozdíl velký nebo je chladné počasí, může se pes nachladit a způsobit průjem. Navíc teď, když se počasí umoudřilo, mnoho psů si rádo lehne na chladnou zem, aby spalo a foukalo klimatizaci.Snadno po dlouhé době nastydnou, což způsobí i bolesti žaludku a průjem.

řešení:

① Někteří psi se více bojí chladu. Když je chladné počasí, můžete vhodně přidat oblečení, abyste se vyhnuli nachlazení.

② V létě dávejte pozor, abyste psa nenechali ležet příliš dlouho na zemi a nefoukejte klimatizaci po dobu 24 hodin.

③ Pro psa není velký problém nachladit se a mít průjem. Pozor na to, aby se udržoval v teple a pak si vezměte probiotika na úpravu a může se to zlepšit. Probiotika doporučují toto "pet rate probiotikum", s obsahem bakterií až 25 miliard.Vědecká kombinace 4 hlavních bakteriálních skupin podporuje reprodukci prospěšných střevních bakterií a chrání střevní zdraví psa.

špatné trávení

Psí žaludky jsou obecně velmi křehké. Přílišné přejídání, přejídání olejem nebo samotné krmivo není snadno stravitelné, může u psů způsobit zažívací potíže, které mohou vést k průjmu.

řešení:

① Dbejte na lehkou stravu a odmítejte tučná a slaná jídla.

② Krmte pravidelně a kvantitativně, nenechte ho příliš zasytit, snažte se ho řídit na 7 nebo 8 minut sytosti každého jídla.

③ Krmte některá snáze stravitelná krmiva, zejména krmivo pro psy. Můžete zvolit krmivo pro psy s vysokou stravitelností a dobrou vstřebatelností. Zde doporučujeme „krmivo pro psy s pet rate“. Obsah masa je až 66 % a stravitelnost pepsinu je až 91,6 %, blíží se stravitelnosti masa 92 %, toto krmivo pro psy má nízký obsah škrobu a stupeň želatinace škrobu je až 88 % (stupeň želatinace škrobu u vysoce kvalitních psů krmivo bude vyšší než 80 % a čím vyšší, tím lepší). Přidává se s fruktooligosacharidy a jukovým práškem pro zlepšení gastrointestinální stravitelnosti psů, podporu vstřebávání a ochranu gastrointestinálního zdraví psů.Read more at:formal dresses online | short formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!