Co dělat se psí zácpou

Přidal mariam, dne 22. 10. 2021 ,  0x


Od té doby, co jsem si pořídila psa, mě velmi zajímá psí baba. Musím na psa zírat a analyzovat ho každý den.Pokud se setká se psem se zácpou, bude úzkostnější než pes. Pokud však znáte následující metody, psí zácpu lze snadno vyřešit.

1. Jezte více zeleniny

Zelenina je bohatá na vlákninu a vitamíny.Dejte svému psovi více zeleniny, aby se vyhladila střeva a podpořily pohyby střev. Můžete krmit trochu vařenou mrkví a zelím, které jsou dobré pro tělo vašeho psa.

2. Doplňte vlhkost

Pokud pes pije méně vody, bude mít potíže s vyprazdňováním, pokud tělu chybí voda. Majitel zvířete obvykle připravuje pro psa dostatek čisté pitné vody, aby se pes mohl kdykoliv napít a zásoba vody byla dostatečná, což může ulevit od zácpy.

3. Pravidelné vyprazdňování

Nechte psa, aby si vytvořil dobrý návyk na pravidelné vyprazdňování, bude se chtít vyprazdňovat, jakmile uplyne čas. Pokud je pes často zadržován na dlouhou dobu před vyprazdňováním, bude mít také zácpu.

4. Vezměte svého psa k lékaři

Zácpa může být také způsobena spolknutím cizího tělesa, které nelze vyloučit, nebo nemocí. Psa je nutné vzít včas k lékaři na fyzikální vyšetření, zvláště někteří starší psi jsou náchylní k tělesným onemocněním.

5. Udržujte si uvolněnou a veselou náladu

Příliš velký tlak může psovi ztížit vyprazdňování.Vyberte pro něj pohodlné a bezpečné prostředí k vyprazdňování, bude proudit plynuleji. Nestrašte svého psa, když se vyprazdňuje, způsobí to psychický stres.

Psi budou mít zácpu víceméně po celý život, ale majitel může snížit pravděpodobnost zácpy u psů některými dobrými chovatelskými metodami. Například obvykle dohlížejte na psa, aby pil více vody a častěji cvičil.

Můžete také krmit svého psa 2-3x týdně probiotiky na ochranu střev.Zdravé střevo může také podporovat zdravé vyprazdňování. Probiotika si mohou vybrat toto „nemastné probiotikum“, které obsahuje více než 30 miliard aktivních bakterií, je odolné vůči kyselinám, odolá rozkladu žaludeční kyseliny, nepoškozuje aktivitu bakterií a podporuje trávení a vstřebávání ve střevech a žaludek.

Kromě toho je strava důležitým faktorem ovlivňujícím hladký průběh stolice u psů. Nejezte pro svého psa příliš nestravitelných kostí Dbejte na vyváženou stravu Doporučuje se volit krmivo pro psy, které obsahuje hrubou vlákninu a je lehce stravitelné.Read more at: green formal dresses | pink formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!