Chytří psi mají často tyto "akce", které jsou docela nepříjemné

Přidal mariam, dne 22. 02. 2022 ,  0x



Mnoho úředníků, kteří hází sračky, vychovává psy v naději, že vychovají chytřejšího psa, kterého bude mnohem snazší vychovat. Jaké jsou ale vlastnosti chytrého psa? Co obvykle dělají? Věřím, že po přečtení následujícího obsahu zjistíte, že vychovávat chytrého psa je docela otrava!

1. Chytrý pes v kleci poctivě nezůstane.Dokud tam není majitel, okamžitě zasáhne, vykope díry, vyvrtá díry, odemkne zámky.Vždy na to přijde a z klece uteče.

2. Když se chytrý pes nasytí, schová přebytky krmiva do své "tajné základny", a když bude mít hlad, vezme si ho najíst, ale často to majitel odhalí předem.

3. Chytrý pes rozebere dům. Nebude rozebírat velké předměty, ale rozebere některé věci, které majitel neshání, jako papír, knihy atd. Po rozebrání najde něco, čím to zakryje tak, aby majitel to na první pohled nevidí.

4. Chytrý pes se po chybě bude tvářit, že je nevinný.Dokud ho majitel na místě nechytí, bude mít výraz "udělal jsi mi křivdu" a majitel s tím nemůže nic dělat.

5. Chytrý pes po chybě okamžitě změní tvář a chytne se za kliku a začne se líbit svému majiteli.Není možné, aby byl poslušně vyhubován.Ví, jak svého páníčka pobavit tak, aby majitel nemohl nést to nadávat.

6. Chytrý pes dá přednost tomu, co rád jí, například pořadí, ve kterém můj pes jí maso: maso právě uvařené, maso zbylé ze včerejška a kosti. Taky nevím, jak to pozná, jestli je maso čerstvě upečené nebo ne! Ale pokaždé, když jím správně.

7. Poté, co si chytrý pes bude se svým majitelem nějakou dobu rozumět, bude vědět, jak napodobit jeho jednání a bude se stále více podobat majiteli, jako je kýchání, zívání a chození do postele.

8. Chytrý pes ví, jak věci zařadit, a jeho hračky se sami uklidí a ví, kam dát svačinu, aby je našel, až si bude chtít příště hrát nebo jíst poprvé.

9. Chytrý pes má hlad a ví, jak přijít k majiteli s miskou rýže v tlamě, čímž naznačuje, že je čas, aby se majitel nakrmil, zatímco hloupý pes bude jen čekat, až ho majitel nakrmí.

10. Chytrý pes se bude dívat do tváří rodiny.Pokud dojde v rodině k hádce a není v pořádku atmosféra, schová se do svého pelíšku a nebude chodit ven, aby ho nudil. Kdyby si všichni hráli spolu, naklonilo by se a vrtělo ocasem.

Jak udělat psy chytřejšími?

Různá plemena psů mají různé schopnosti učení, ale dokud to majitel bude trpělivě učit, bude postupně chytrý a rozumný.

Obvykle můžete psa naučit nějaké drobné dovednosti, nechat ho naučit se více, odměnit ho za dobrý výkon svačinkami, nechat ho zamilovat si trénink, doporučit „kachní trhanec“, vybrat čerstvé kachní prso, sušit při nízké teplotě , Kachní maso je lahodné, dokáže odvádět teplo, střední tvrdost a dobrá chutnost.

Pokud chcete, aby byl váš pes chytřejší, nemůžete dietu opustit. Jezte výživné krmivo pro podporu vývoje mozku. Proto se doporučuje vybrat pro vašeho psa výživné a snadno vstřebatelné krmivo. hovězí maso a ryby jsou hlavními surovinami, které dokážou udržet zdravou kůži, srst, klouby, srdce a trávicí systém psa, posílit vitalitu a také napomáhat rozvoji zraku a mozku. Navíc je doplněno zeleninou a vitamíny uspokojit každodenní potřeby psů.požadovaná výživa.Read more at:formal dresses australia | formal dress for girls




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!