Psi evidentně mají hnízdo, proč raději spí na podlaze?

Přidal mariam, dne 13. 10. 2021 ,  0x


Věřím, že většina majitelů domácích mazlíčků svým psům připraví kotec, ale psi do chovatelské stanice vždy nechodí spát.

Přemýšlel ale někdy majitel o tom, proč pes odmítá spát v kotci? Ve skutečnosti existují následující důvody.

Psí bouda nebyla vyčištěna příliš dlouho

Pokud majitel boudu dlouhodobě neuklízí, je bouda špinavá a páchnoucí a pes se zdráhá na ní spát. Psí kotec by měl být pravidelně čištěn a věci psa by měly být vyneseny na slunce, sterilizovány a dezinfikovány.

Kromě toho, pokud není chovatelská stanice dobře hygienická, je snadné chovat hmyz a roztoče. Pokud na něm pes spí a je kousnut hmyzem a roztoči, připadá mu to svědivé a nepříjemné. Také se bude zdráhat spát v chovatelské stanici .

Chovatelská stanice není dostatečně pohodlná

Velikost chovatelské stanice je příliš malá, nebo je místo, kde je chovatelská stanice umístěna, v zimě studené a v létě horké a pes se cítí nepříjemně při usínání. Raději by spal na zemi, než aby chodil do chovatelské stanice.

Při výběru chovatelské stanice pro psa by měl majitel zvířete zvolit vhodný model pro dospělého psa, aby měl pes větší spací polohu. Chovatelská stanice je pohodlnější a touha psa jít tam spát bude silnější.

Spěte tam, kde je hostitel

Někteří psi jsou na majitele lepivější. Kdekoli si majitel sedne, bude spát na břiše, takže je vidět, že spí na podlaze. Ve skutečnosti to chce být jen blíže majiteli.

Pokud váš pes vždy rád spí vedle vás, ukazuje to, že vás velmi miluje.

Díky prostředí se pes cítí bezpečně

Když se v domácím prostředí pes cítí bezpečně, rozhodne se spát na zemi. Ať už jde v domě kamkoli, bude klidně spát, takže není třeba chodit spát do chovatelské stanice.

Na zemi můžete vždy vidět ochrnuté štěně a on ho odmítá požádat, aby šel spát do chovatelské stanice. Psa, který rodině důvěřuje, musí majitel dobře udržovat, aby byl pes plný lásky k majiteli a rodině.

Podlaha je chladnější

Když je relativně horké počasí, spací bouda je příliš horká a pes bude raději spát na chladné podlaze. Ale teď, když se počasí ochlazuje, někteří psi stále nezměnili zvyk spát na podlaze a je snadné prochladnout a mít průjem.

Pro majitele domácích mazlíčků je nejlepší položit na podlahu nějaké přikrývky, aby se zabránilo tomu, aby psi na podlaze dlouho usnuli a nachladli. Nejlepší je připravit si doma nějaká probiotika.Pokud má pes studený průjem, můžete psa včas nakrmit, aby se příznaky průjmu zmírnily.

Probiotický redaktor doporučuje toto „nemastné probiotikum“, které obsahuje více než 30 miliard aktivních bakterií, které mohou rychle a účinně zmírnit příznaky gastrointestinálních potíží psa a péče o zdraví psa.

S postupným snižováním teploty je nejlepší majitel zvířete psa vyzvat, aby dlouho nespal na studené podlaze. Současně musí také začít psa udržovat v teple, a co je důležitější, nechat psa dobře jíst a mít dobrou postavu, akumuluje energii a není snadné onemocnět, když teplota klesne.

Aby váš pes mohl dobře jíst, měli byste si vybrat krmivo pro psy bohaté na živiny, snadno stravitelné a vstřebatelné. Doporučené „krmivo pro psy bez zrn“ s obsahem masa až 66%. Speciálně přidané hlubinné ryby olej může posílit imunitu a podpořit Účinky růstu, rozjasnění srsti atd. jsou dostatečnější k podpoře vápníkového mléka, poskytují psovi komplexní a vyváženou výživu a plně uspokojují každodenní nutriční potřeby psa.

Krmivo pro psy pro domácí mazlíčky navíc obsahuje 3 druhy bylinných přípravků, které mohou pomoci omezit požár a zlepšit vstřebávání trávicího systému psa. Kromě toho je doplněno 4 druhy ovoce a zeleniny, doplňky s multivitamíny a umožňuje psům získat imunitu. Může lépe uvolnit přírodu ke hře.

Závěr: Kde váš pes rád spí?Read more at: purple organza dress | grey formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!