Pes, který vypadá jako mop, ale mnoho lidí ho rád chová jako mazlíčka

Přidal mariam, dne 31. 07. 2021 ,  0x


Ahoj všichni. Dnes vám chci představit mop psa. Jak název napovídá, každý ví, proč se jim říká mop psi. Přesně tak, rodiče jsou jako mopy! Lidé ale mopským psům opravdu neříkají! Ačkoli tomu tak všichni říkají, málokdo zná jeho původní název. Pokaždé, když to lidé vidí, ptají se, jestli je to mop, nebo dokonce přímo říkají, že je to mop. Pokud mop pes umí mluvit, pravděpodobně tam bude věta: Máš oči, jsi mop! Nyní se redaktor chystá představit našeho vytíracího psa. Po poslechu úvodu redaktora tomu už neříkejte mopovací pes. Pokud po seriózním vysvětlení redaktora stále trváte na tom, abyste mu říkali mop pes, redaktorovi nezbývá, než štěkat, jak se vám líbí. Mop pes je opravdu docela vhodný. Srdce psa mopu je pravděpodobně zlomené.

1. Skutečné tělo psa mopu

Skutečné jméno psa na mop je Komon. Pochází z Maďarska. Je vysoký a může dosáhnout výšky 65 ~ 90 cm. Je to jakýsi ovčák. Baidu Encyclopedia však říká, že je to vlastně hlídací pes, nikoli ovčák. Tento editor je proto, že je příliš málo knih na čtení, takže se do toho nebudu pouštět. Ale mongolský pes je jediným psem, který umí plavat. Není to mocné? Psi přece nemají rádi vodu. Když byl Komon dítě, byl roztomilý a roztomilý jako ostatní štěňata. Po troše růstu je ještě více bílá a krásná. Mnoho lidí se jich rád dotkne, když na ulici potkají psy Komonů. V té době byl jeho psí život nádherný. Když se komonský pes zvětšuje a zvětšuje, srst se stává dominantnější. ale! Dlouho a dlouho zjistíte, že malá tvář komonského psa je téměř v nedohlednu!

Srst psa Kemenga byla v dětství relativně měkká a v dospělosti budou vyvinuty dvě vrstvy. Jedna srst je stále stejně měkká a hustá, jako když byl dítě, zatímco vnější srst je drsná, nerovná a kudrnatá . Hrubé kabáty jsou také obzvláště náchylné k zaboření do měkké podsady.Po dlouhé době to vypadá jako silné lano a na dotek je to cítit. Trvá to jen 4 roky a jeho vlasy mohou růst a táhnout se po zemi. V tuto chvíli se o něj majitel musí starat. Po péči o něj sotva poznáte, že je to pes. Pokud o něj není postaráno, bude to mop. Přestože editor nikdy neviděl tak velký mop, přesto si podvědomě myslím, že je to mop, když ho vidím. vzbudit! Hloupí lidé! Wal-Mart RT-Mart Carrefour si nemůže koupit tak velký mop. Vychází z hlasu mopového psa.

Za druhé, mocný pes Komon

Protože skutečnou identitou komonského psa je pastevecký pes (hlídací pes), samozřejmě jeho každodenní rutinou je míchat se s ovcemi na ranči, ale natož aby byl komonský pes s dlouhými bílými kudrnatými vlasy namíchán ovce. Opravdu to nevidím. Někdo může na pastvině vyrůst jako komonský pes, aby se stal tajným ovcem a lépe s ovcemi vycházel. Redaktor může pouze říci, že víte jen jednu věc a druhou neznáte. Je dobré lépe vycházet s ovcemi. Nejdůležitější je, že Kemeng musí bojovat s vlkem! Všichni víte, jak silný je vlk? Ale bez ohledu na to, jak silné jsou vlčí zuby, můžete ho nechat kousnout obří mop! Tento staromódní vlk ho může udusit k smrti, aniž by si jej ucpal mezi zuby! Komonského psa by se však každý bát neměl.Komonský pes je velmi silný a je také proti vetřelci. Jako domácí mazlíček může pes Komon klidně zůstat v místnosti a je také velmi ochotný provádět vlastní odpovědnost za ochranu. Když se cítí ohrožen, vetřelce bez obav srazí. Takže je skvělé mít psa Komona, že?

Za třetí, pes Komon se 100% návratností

Zažili jste někdy ten pocit, když jste vzali psa Komona na ulici? Rychlost otáčení hlav je vždy 100%. Důstojníci na sračky by neměli příliš přemýšlet, důvodem 100% návratnosti je rozhodně pes Komon! Nebo vy s Komonem! Přeci jen přivést na ulici obří mop je stále velmi vzrušující. Svobodné dítě se přišlo podívat, vychovat komonského psa a poté odvést komonského psa na ulici. Když se na psa podívá zpět, může se podívat i na lopatkového důstojníka. Možná jen nechat objednávku takto? Myslím, že to dává smysl, a tak jsem si pospíšil koupit komonského psa.Read more at:australian formal dresses | sydney evening dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!