Už nedávejte Labradorovi toto ovoce a zeleninu, jsou vynikající, ale nevhodné

Přidal mariam, dne 15. 07. 2021 ,  0x


Labrador je také rodinný společník vychovávaný mnoha lidmi. Pokud chováte také labradora, měli byste věnovat pozornost následujícímu ovoci a zelenině. Už je nekrmte. Jsou velmi smrtelné. Ach, velký.

1. Ovoce

1. Avokádo

Ačkoli je nutriční hodnota avokáda vysoká, nedávejte Labrador lhostejně.

Avokádo obsahuje "persinový" chemický toxin. Pokud je podáván Labradoru, může způsobit zvracení, průjem a další gastrointestinální příznaky. V závažných případech může způsobit i smrt.

2. Hrozny

Hrozno je ovoce, kterého se psi nemohou dotknout. Věřím, že to mnoho lidí pochopí.

Podle údajů z průzkumu, pokud pes sní hrozny, je náchylný k selhání ledvin a dalším podmínkám a je jen velmi malá šance, že ho lze zachránit.

3. Citron

Mnoho majitelů domácích mazlíčků krmí své psy citrony a jejich reakce je velmi zábavná.

Citrony jsou relativně dráždivé plody. Pokud jsou krmeny Labradorem, je snadné způsobit velké poškození jejich střev a žaludků. Pokud jsou žaludky psů dlouhodobě podrážděné, není to samozřejmě dobré pro jejich zdraví.

2. Zelenina

1. Cibule

Pokud krmíte cibulí Labrador, je snadné se otrávit, což může vést k anémii, hematurii, patologické žloutence a může snadno vést k život ohrožujícím psům.

2. Chili

Chili má velký útok na střeva a žaludek psa. Je snadné vyvolat zánět. Nepohodlí je stále malá záležitost, ale pokud způsobí zánět, bude to nepříjemné. Takže nepřemýšlejte o tom, že něco Labradora nakrmíte, ale je raději buďte opatrní.

3. Houby

Nedoporučuje se krmit labradora houbami dle libosti. Možná tato houba není jedovatá, ale má to zabránit tomu, aby labrador chodil ven a jedl houby na silnici. Je velmi možné jíst jedovaté houby.

Labrador by obvykle měl být také vyškolen, aby se zdržel krmení, aby mohl účinně zabránit tomu, aby pes jedl bez rozdílu. Při výcviku psa můžete kombinovat občerstvení a odměnu, když se psovi daří. Zde je doporučení „nenasytného ovčího sýra“. Výběr vysoce kvalitního kozího mléka může doplnit výživu psa a může také čistit zuby., Odměňte malý kousek, když pes podá dobrý výkon, aby se pes snáze učil a pamatoval si.

Majitel by měl věnovat pozornost krmení Labradoru ovocem a zeleninou. I když jsou to jedlé ovoce a zelenina, nemohou se příliš jíst, natož aby se staly základním krmivem pro psy.

Pro psy je lepší jíst krmivo pro psy jako hlavní věc. Zde doporučujeme „nemastné krmivo pro psy“. Jako surovinu si vyberte kuře, hovězí maso a ryby, aniž byste do nich přidávali syntetická barviva a konzervační látky a také bohatá na vitamíny a stopová množství. Prvky pro vyváženou výživu psů. Pro komplexnější výživu občas nakrmte některé druhy ovoce a zeleniny.

Při uspokojení nutričních požadavků psů je „nemastné krmivo pro psy“ přidáno s práškem yucca a fruktooligosacharidy, které mohou psům pomoci vstřebávat a podporovat trávení a starat se o jejich gastrointestinální zdraví. K dispozici je také osobní výživa online aby vás naučil Vědecky vychovávat psa, existuje služba „vrácení peněz za nejedení“, takže se nemusíte obávat plýtvání způsobeného nechutí psa jíst.Read more at:formal wear perth | formal dresses for weddings




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!