Tyto reakce v těle aljašského psa jsou všechny náznaky: nedostatek vápníku

Přidal mariam, dne 12. 09. 2021 ,  0x


Mnoho majitelů domácích zvířat má myšlenku na doplnění vápníku pro aljašské psy, ale slepé doplňování vápníku je pro psy velmi škodlivé. Jak v procesu zvyšování Aljašky posoudíme, zda Aljaška má nedostatek vápníku?

Špatný vývoj zubů

Pokud na Aljašce rostou zuby a mění se zuby, jsou -li zuby rostoucí na Aljašce nerovnoměrné a mají dvojité řady zubů, znamená to, že je nedostatek vápníku, což způsobuje problémy ve vývoji zubů.

Deformace kosti

3-8 měsíců je období rychlého růstu na Aljašce. V této fázi je zapotřebí dostatek vápníku, který pomůže růstu kostí. Pokud vápník chybí, kosti Aljašky se zdeformují a objeví se příznaky jako O-nohy a vnější osm.

Zpomalení růstu

V období štěňat na Aljašce nedostatek vápníku způsobí růst a zpomalení růstu. Ve srovnání s Aljaškou stejného věku bude tělo kratší. Pokud není vápník doplněn včas, duch velkého psa bude po růstu menší nahoru.

Osteoporóza

Osteoporóza způsobená nedostatkem vápníku se obecně vyskytuje u štěňat Aljašky a ve stáří. Je snadné jej zlomit. Kromě doplnění vápníku Aljašky je také nutné ho vzít na slunce a cvičit, aby se podpořilo vstřebávání vápníku.

Škubání spánku

Pokud Aljaška škubne během spánku, je příliš chladno a špatně, než aby se to dalo vyloučit, pak by to měl být nedostatek vápníku. Dokud je vápník přidán včas, problém křečí ve spánku lze vyřešit.

Jak pomoci Aljašce s vápníkem?

1. Upravte žaludek: nedostatek vápníku na Aljašce může být způsoben špatnou absorpcí žaludku. Můžete upravit žaludek a střeva tak, aby se vápník, který lze jíst, vstřebal.

2. Krmte vápníkovými tabletami pro domácí zvířata: pravidelně krmte vápníkovými tabletami, dávejte pozor na dávkování a nepřidávejte vápník nadměrně. Tablety vápníku pro domácí mazlíčky si mohou vybrat tyto „nemastné tablety vápníku pro domácí zvířata“, za použití vysoce kvalitních zdrojů mléka se přírodní mléčný vápník vstřebává jemně, aniž by poškodil žaludek, a obsahuje faktory podporující vápník CPP, které pomáhají vstřebávání vápníku a podporují vývoj psích kostí.

3. Věnujte pozornost vyvážené stravě: Pokud je denní strava nutričně vyvážená, obecně není potřeba záměrně doplňovat Aljašku vápníkem. Vyberte si výživné krmivo pro psy a doplňte ho čerstvou zeleninou, ovocem a masem, aby byl váš pes komplexnější.

Doporučte „krmivo pro psy bez obilovin s mírou domácích mazlíčků“, vyberte 5 druhů čerstvého masa s obsahem masa více než 65%, vyváženou kombinaci zeleniny a ovoce, bohatou na bílkoviny a řadu stopových prvků, vápníku a rovnováha fosforu, podporuje vstřebávání kostí, použití Metoda sušení zachovává přirozenou vůni masa a má silnou chutnost, která je u psů oblíbenější.

Krmivo pro domácí mazlíčky nejenže věnuje pozornost výživě a zdraví psů, ale je také přímočaré v ceně. Cena 17 juanů za kočku je pouze pro psy, kteří hodně jedí a mohou dobře jíst. Je to krmivo pro psy, vhodné zejména pro velké psy!

Závěr: Má váš pes nedostatek vápníku?Read more at: white formal gowns | black strapless dress formal




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!