Tipy pro údržbu psa 1

Přidal mariam, dne 9. 06. 2021 ,  0x




Štěňata často zvracejí, ale mají dobrou náladu. Co se děje? Protože psi jsou na zemi, jejich zažívací ústrojí jsou uspořádána rovnoběžně se zemí, zatímco u lidí jsou jejich zažívací ústrojí kolmá k zemi, protože jejich dvě nohy jsou na zemi. Vzhledem k tomu, že stále existuje gravitace, a kvůli nedostatku této gravitační síly a těsné blízkosti žaludku a konečníku, před defekací, když je zácpa nebo trochu jídla špatné, je pro psy snadné zvracet.




Někdy je zvracení stále procesem samoléčby, protože po zvracení jsou pohodlnější. Pokud však máte špatnou náladu, neustále zvracíte a máte další příznaky, musíte jít k lékaři. Někteří malí psi vylučují žaludeční kyselinu v důsledku hladu brzy ráno a mohou také zvracet kyselou vodu. V tuto chvíli musí okamžitě upravit svoji stravovací dobu, aby se vyhnuli dlouhodobé korozi žaludeční a jícnu žaludeční kyselinou a problémům s horním zažívacím traktem. Malé psy jsou snazší Nevolnost nebo zvracení jsou často příčinou špatné chuti k jídlu nebo vybíravého jídla.




Proč štěňata rádi honí auta?


To je povaha psa a špatný zvyk, který lze napravit. Psi se rodí jako lovci, rádi pronásledují kořist, která se může pohybovat, nejen auta, chodci, jiné jako: psi, kočky a dokonce i ptáci atd., Psi rádi pronásledují. Jak to opravit Můžete si najít přítele, který by seděl v autě a připravil hromadu prázdných plechovek. Když se auto pohybuje, najednou zabrzdí a hodí prázdné plechovky na psa, jako by bombardér odhodil bombu. Po několika krát se to dobře naučí. Ale dávejte pozor, abyste psovi neublížili.




Proč štěně voní?


Psí vůně pochází hlavně ze čtyř částí: úst, uší, kůže a konečníku. Periodontální onemocnění a zubní kámen v ústech jsou náchylné k páchnutí. Zánět uší, chyby v uších, budou páchnout. Nemocná kůže může také páchnout. Největším zdrojem zápachu jsou perianální žlázy na obou stranách konečníku, kde se sekrece často hromadí a vytlačují se defekací. Proto musíme uklízet pravidelně nebo podle aktuální situace.




Jak koupat psa?


Není příliš dobře informovaný, ale není nedbalý. Ušní kanál psa má tvar „L“, zatímco u člověka je vodorovný. Proto si můžete před koupáním vložit kousek bavlny do zvukovodu a poté použít mastnou oční mast nebo oční kapky (neobsahující steroidy) a přiložit ji na oči pro hydroizolaci. Poté vymažte čisté anální žlázy, můžete si umýt celé tělo. Bez ohledu na to, zda je studená nebo teplá, je nejlepší použít teplou a horkou vodu. Nezapomeňte šampon opláchnout, poté jej otřít do sucha a vyfoukat.




Když už mluvíme o péči o domácí mazlíčky, náš mazlíček v jezeře je profesionální a náš mazlíček v jezeře je společnost, která se specializuje na prodej krmiv pro zvířata, potřeb pro mazlíčky a občerstvení pro zvířata. Společnost má profesionální platformu pro prodej: značkové výrobky pro zvířata, jako jsou Desire, Go, Damas, Bernardine, Akina, Birriggi a další známé značkové výrobky pro zvířata. Filozofií naší společnosti je vybudovat národní ekologický řetězec domácích mazlíčků a být stálým odborníkem na péči o domácí mazlíčky. Bereme bezpečnost a zdraví, úctu k životu, kvalitu na prvním místě, inovace a harmonii jako základ služby



Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!