Rychle jako blesk, rychle jako tygří honič

Přidal mariam, dne 27. 07. 2021 ,  0x


Existuje druh psa, který dokáže chytit zajíce a pronásledovat divoké jeleny; existuje druh psa, který dokáže vyhnat tygry a gepardy do hor; existuje druh psa, který může majiteli dát dobré jídlo. Tento druh psa je lovecký pes. Bez ohledu na typ, bez ohledu na velikost, lovecký pes může kořist chytit. Ať už je to vysoký a divoký velký pes nebo drobný a roztomilý malý pes, pokud dokáže pronásledovat kořist v horách a lesích, lze jej nazvat loveckým psem. Lovecký pes může být nejmenším prahem ze všech pracovních psů, protože pokud má schopnost lovit, je to lovecký pes. Možná ve světě psů je to pro ně také druh spravedlnosti. Dobrý lovecký pes musí být nejen schopen lovit, ale také pronásledovat dobrou kořist. Každý lovecký pes, jako je králík, ho může pronásledovat, ale dobrý lovecký pes dokáže pronásledovat divočáka nebo zeleného jelena. Jak je dobrý lovecký pes vyškolen?

1. Když jsem byl mladý, snášel jsem bolest zlomených kostí

Protože pes má obzvláště vysoké požadavky na rychlost, původní kost nohy nemůže splnit své běžecké potřeby. Protože se původní noha dotýká země s velkou plochou, bude překážet chovu a zabrání mu v rychlém běhu. Když je pes stále mladý, musí snášet bolest zlomených kostí, to znamená, že si majitel zlomí nohu, takže se plocha chodidla dotýkající se země zmenší a sníží se jízdní odpor, aby se dosáhlo účinku vysokého -rychlost běhu. Jak snadná je bolest zlomených kostí? Ve dnech zlomených kostí je stále mladý, bude ovlivněna chůze a bude ve dne i v noci snášet bolest způsobující srdce. Na své cestě k tomu, aby se stal loveckým psem, je lámání kostí první úrovní.Poté, co projde první úrovní této bolesti těla, může přijímat stále obtížnější testy a stát se krok za krokem vynikajícím honičem. Od chvíle, kdy od dětství dostala bolest zlomených kostí, to znamenalo, že začal život, který byl předurčen k tomu, aby byl mimořádný a obtížný.

2. Školení je nelidské

Psi budou čelit nejkrutějším zvířatům, budou čelit nejkrutějším bojům, budou čelit hrozbě života, kterou během mise utrpěli. Musí tedy podstoupit krutý výcvik, aby dokončil úkol perfektně, ale také proto, aby si mohl v průběhu úkolu zachránit vlastní život. Nejprve musí absolvovat školení v oblasti jídla, možná několik jídel bez jídla, aby si mohla trénovat toleranci vůči hladu. Pak to nechte na jídlo, aby si procvičilo schopnost hledat kořist a sledovat ji. Poté bude uzamčen s jinými psy nebo zvířaty, která jsou větší a divokější než ona, a pouze pokud úspěšně přežije, může pokračovat ve své honičské cestě. Když je pes nebo zvíře s ním zavřený v kleci, je už dlouho hladový a nejí, takže zaútočí na psa, který je poslán ke dveřím. Může přežít, pouze pokud neustále bojuje a srazí protivníka. . Tím se má trénovat jeho bojová schopnost připravit se na budoucí boje se zvířaty. A pokaždé, když trénuje, je brutální a nehumánní. Pokud vám to během tréninku vyhovuje, znamená to nechat ho zemřít ve skutečné bitvě. Proto musí být jeho výcvik tvrdý a nelidský. Tímto způsobem lze zaručit, že každý úkol bude možné splnit životem.

3. Aktuální boj, boj se smrtí

Druh loveckého psa, o kterém víme, že honí zajíce, je jen dovednost, kterou mají všichni psi, a skutečný lovecký pes chce pronásledovat a bojovat proti horskému vládci jako divočák, není to drobné pronásledování., Ale skutečně čelit hrozbě smrti. Když pes pronásledoval svého majitele do hor, aby lovil, znamenalo to, že znovu zahájil boj se smrtí. Navíc, i když je to jen malý zajíc, vyrůstající ve volné přírodě, má také schopnosti sebeobrany a jeho schopnost zachránit život může také dát ohaři smrtelnou ránu. Například drápy zajíce jsou velmi ostré. Jakmile je při útěku chycen chrtem, zběsile kopne nohama a znemožňuje, aby se chrt dostal dolů. V tuto chvíli, jakmile pes vstane, obličej bude ostrý. Nebezpečí poškrábání tlapky oční bulvy. Malý zajíc může ohrozit život psa, tak co když narazíte na zvíře? Například divočák, divočák je druh zvířete, které je při lovu hluboce milováno, jakmile bude divočák zasažen, bude představovat zdroj peněz. Lovci proto chtějí chytit divočáka a lovecký pes je ten, kdo chce tento úkol splnit. Existuje lidový dialekt, který říká: „Jedno prase, dva medvědi a tři tygři.“ Znamená to, že v horách jsou divočáci nejmocnější, lepší než medvědi a tygři. Proto je boj mezi psy a divočáky opravdu nebezpečný, pokud nebudete opatrní, přijdete o život. Proto je každá skutečná bitva ohaře blízkým setkáním s bohem smrti.

Když je předurčeno stát se loveckým psem, znamená to, že jeho život nebude obyčejný, natož jednoduchý. Bude trpět bolestí zlomených kostí, brutálním tréninkem a krvavými bitvami. Pokaždé, když jsem vstoupil na loveckou cestu, bylo to putování v bráně duchů. A každý návrat plný břemen je vítězným návratem vojáka. Koneckonců, brutální a nelidský výcvik, který absolvoval, a neustálé shromažďování skutečných bojových zkušeností z něj udělaly honitele, který byl rychlý jako blesk a rychlý jako tygr.Read more at:navy formal dress | red lace formal dress




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!