Psi v těchto 5 situacích nejsou vhodní pro sterilizaci

Přidal mariam, dne 24. 08. 2021 ,  0x


Sterilizace psa je rozhodnutí, které učiní mnoho majitelů domácích zvířat. Může to být proto, že pes nechce chovat příliš mnoho mláďat, nebo to může být prevence určitých chorob. V některých zvláštních situacích však psi nejsou vhodní pro sterilizaci, takže buďte opatrní!

1. stárnutí

Velcí psi po 5 letech a malí psi po 7 letech pomalu vstoupili do stáří a jejich fyzické funkce upadnou.Nejen, že je pro tělo obtížné odolat intenzitě operace, ale i pooperační rekonvalescenci bude také bráněno.

Pokud tedy chcete svého psa sterilizovat, zkuste si nevybírat, až budete příliš staří, což může vašemu psovi přinést nebezpečí.

2. Špatná fyzická zdatnost

Před rozhodnutím, zda je pes vhodný pro sterilizaci, byste měli vzít svého psa na komplexní vyšetření. Pokud je fyzická zdatnost psa příliš špatná, nenuťte jej sterilizovat, neprospěje mu to vůbec.

Po operaci sterilizace se výživa těla psa velmi ztratí. Pokud tělo není dostatečně silné, zhorší se tím tělesná stavba psa.

3. Estrus

Psa v říji nelze okamžitě sterilizovat. Pohlavní orgány psa v říji budou oteklé a přetížené. Pokud je sterilizován, způsobí nadměrné ztráty krve, což je velmi nebezpečné.

4. Právě skončila vakcína

Pes, který byl právě očkován, bude mít za krátkou dobu oslabenou imunitu a jeho postava je relativně špatná. V tuto chvíli je snadné onemocnět, pokud je kastrovaný. Nejméně dva týdny po očkování , pes bude kastrovaný.

Pes je navíc po očkování náchylný ke zvracení a průjmu, takže se mu může ulevit krmením trochou probiotik. Můžete si vybrat toto „nemastné probiotikum“, které obsahuje vysoký počet aktivních bakterií, které dokáže rychle vyrovnat gastrointestinální probiotickou populaci psa a zmírnit příznaky zvracení a průjmu.

5. Stále těhotná

Těhotné psy nejsou vhodné pro sterilizaci.V této době je prvním úkolem dobře se postarat o mláďata v břiše. Protože část výživy mláďata vstřebávají, fyzická zdatnost feny se zhorší. Nejenže je provoz sterilizace obtížný, ale také feně velmi škodí na zdraví.

Psi během těhotenství potřebují více výživy. Domácí mazlíčci by měli pro psy hlavně lépe jíst. Vyberte si výživné krmivo pro psy spolu s čerstvým vývarem a zeleninou, abyste psům a mláďatům poskytli přiměřenou výživu.

Doporučte „krmivo pro psy bez obilí“, vyberte pět druhů masa, včetně kuřecího, kachního, hovězího, ančovičkového a tuňáka, které jsou bohaté na bílkoviny a jsou spárovány s různými druhy ovoce a zeleniny, aby psům pomohly doplnit různé druhy masa vitamínů.

Krmivo pro domácí mazlíčky přijímá mezinárodně pokročilou technologii výroby krmiv pro psy a je rafinováno z nejkvalitnějších přírodních surovin. Míra domácích mazlíčků Krmivo pro psy obsahuje až 66% masa a je vhodnější na podporu vápenatého mléka, které poskytuje psovi pečlivou a komplexní péči. 100% komplexní a vyvážená výživa plně vyhovuje denním nutričním potřebám psů.

Závěr: Rozhodli byste se svého psa sterilizovat?Read more at:elegant formal dresses | floor length formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!