Opravdu psi nemohou používat klimatizaci?

Přidal mariam, dne 13. 07. 2021 ,  0x


Brzy vstoupíme do psích dnů. Teplota venku je opravdu ohromující. Budu se hodně potit, když jen chvíli počkám. V tomto případě lidé, kteří se bojí horka jako veterinář Xiao Ming, chtějí zůstat ve vzduchu - klimatizovaný pokoj.

Nedávno se vždy objevily novinky jako toto: Další pes zemřel kvůli klimatizaci. Díky tomu panikaří mnoho policistů z lopaty. Mohou nechat psy společně vyhodit klimatizaci?

Veterinární lékař Xiaoming všem odpovědně řekl: Wang může používat klimatizaci.

Psi mají hodně srsti, zejména psi jako zlatí retrívři a husky, kteří se zvláště bojí horkosti, takže je v pořádku dát jim klimatizaci. Ale pozor, teplota by neměla být příliš nízká. Dovolte mi, abych vám dal několik tipů, jak používat klimatizační zařízení v populární vědě.

1. Nenechte Wang foukat na klimatizaci

Od dětství nás rodiče učili nebránit se výstupu vzduchu z klimatizace, který snadno nachladne a onemocní, a to samé platí pro psy. Pokud psa necháte čelit výstupu vzduchu z klimatizace, způsobí to jeho nachlazení, takže zisk nestojí za ztrátu.

2. Nezapínejte příliš nízkou teplotu klimatizace

U „starších lidí“, jako je veterinář Xiaoming, je teplota klimatizace vždy 27 stupňů.

Pokud Wang fouká také na klimatizaci, teplota by neměla být příliš nízká. I když jsou některé z jejich vlasů silnější, může to snadno způsobit, že budou trpět chorobami z klimatizace. Doporučuje se, aby byly otevřeny při teplotě asi 27 stupňů, jinak snadno utrpí gastrointestinální onemocnění.

3. Nemáte příliš velký teplotní rozdíl

Majitel by měl upravit teplotu klimatizace podle venkovní teploty a nenechat psa chodit v prostředí s velkým teplotním rozdílem. Například právě bylo aktivní venku v horku, proto jej nenechte okamžitě vstoupit do místnosti, aby vyfouklo klimatizaci, jinak bude pes nachlazen.

4. Doplňte dostatek vody pro psa

Mnoho lidí neradi používá klimatizaci. Důvodem je to, že pokud bude klimatizace dlouhodobě foukaná, bude velmi suchá. Totéž platí pro psy. Potřeba vody z nich je poměrně velká. Pokud je klimatizační jednotka nafouknutá, bude jim ještě více vody ubývat.

Když pes fouká na klimatizaci, měl by lopatový důstojník zapomenout na vlhkost.

5. Klimatizaci pravidelně čistěte

Pokud klimatizaci nebudete delší dobu čistit, bude na filtru více bakterií a prachu, zejména v období dešťů po dlouhou dobu, je snadné množit bakterie. Pokud se klimatizace používá k nepravidelnému čištění a pes na ni fouká, způsobí to její alergii a rýmu a kašel.

6. Nefoukejte klimatizaci celou noc

Mnoho lidí touží po chladu a celou noc používá klimatizaci. Ve skutečnosti je to špatný zvyk. Teplota v noci není vysoká. Pokud je klimatizace vždy zapnutá, je snadné způsobit nachlazení, proto se doporučuje nezapínat ji celou noc.

Veterinární lékař Xiaoming doufá, že každý bude mít na paměti výše uvedená opatření při foukání klimatizace na Wang, jinak to snadno ovlivní život psa.

Kromě toho byla nedávno teplota vysoká, a když se rozhodnete vyrazit na procházku s Wangem, měli byste zvolit správný čas. Zkuste si vzít psa ven na procházku brzy ráno nebo večer a vyhněte se namáhavému cvičení, abyste zabránili úpalu psa. Pokud vezmete své psy na hraní, nenechávejte je samotné v autě.Read more at:formal dresses australia online | long evening dress




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!