Naučte se temperament módních blogerek, které nosí

Přidal mariam, dne 24. 09. 2021 ,  0x


Roky, jako zloděj, nám vzaly koketní tváře; ukradly štíhlou postavu, na kterou jsou ženy hrdé; zanechaly jen jemné linky v koutcích očí a stříbrné nitě na spáncích, které jsou velmi poutavé ...

U žen ve věku 30+ vstoupila většina z nich do manželského paláce a začala vést šťastný život.

Poté, co jsme zažili život palivového dříví, rýže, oleje a soli, zjistíme, že některé ženy jsou postupně nefiltrované a nejsou tak konkrétní v oblékání a oblékání jako dříve, a byl otevřen odpovídající režim pyžama + pyžama!

Některé ženy ne, vědí, jak být samy sebou. Ti, kterým je více než 30 let, budou spoléhat na svůj vlastní temperament a přiměřené oblečení, aby odvodili jakési elegantní kouzlo, které je přímo v srdcích lidí.

Které oblečení se tedy na začátku podzimu hodí spíše pro ženy starší 30 let?

Dnes se s vámi podělím o módní blogerku, která ví, jak nosit. Můžeme extrahovat esenci jejích podzimních outfitů, flexibilně je aplikovat na vlastní outfity a najít si svůj vlastní styl oblékání!

Sukně byly vždy kouzelnou zbraní, která ukazovala ladnost, jemnost a ženskost. Na podzim mohou ženy starší 30 let použít styl sukně snižující věk k vytvoření módní a svěží vizuální krásy.

Dívky, které mají rády vysokoškolský styl, se mohou od této mladé dámy učit a používat odpovídající vzor krátké skládané sukně + malé košile + kabátu, aby zvýšily svůj smysl pro redukci věku. Na nohou si dejte boty po kolena, abyste ukázali svoji dokonalou postavu.

Ve srovnání s horkými letními dny máme na podzim nejraději to, že můžeme používat naše běžné běžné styly a poté pomocí technik stohování vytvářet módní a krásné tvary.

Slečna si vypůjčila sebekultivační výkon středního a dlouhého pleteného svetru, aby vyvodila vizuální efekt elegantního retra a zeštíhlení. Na obrázku vlevo má na sobě svetr bez knoflíků, který jí sahá až k lýtku, a uvnitř má oblečené potištěné šaty, které vypadají neobvykle něžně.

V podzimním nošení třicetiletých žen by neměla být módní síla špičatých vysokých podpatků podceňována! Je to symbol ženskosti a zabiják pro ženy na pracovišti.

Když si vybereme špičaté vysoké podpatky, doporučujeme zvolit tento druh jehněčích vysokých podpatků s malou houževnatostí. Protože tento druh bot se nebude cítit těsný, i když je budete nosit delší dobu, což je velmi vhodné pro pracující dívky, které dlouhodobě nosí vysoké podpatky.

U žen ve věku 30 let může univerzální styl přímé sukně pro dojíždění velmi dobře skrývat přebytečný tělesný tuk a mít dobrý účinek na úpravu těla.

Klasická a univerzální černá rovná sukně má rovný design, který je přirozenější a harmoničtější s přechodem pruhovaného svetru na horní části těla.

30leté ženy mohou pomocí designu „vysoký pas“ nosit vysoké a štíhlé postavy.

Mladá dáma na obrázku vlevo má na sobě schopnou a silnou košili s dlouhým rukávem. Spodní část těla je doplněna rovnou sukní s dlouhými nohavicemi a horní část je k pasu přivázána, aby vytvořila vysoký pas. Poloha má efekt posílení proporcí a linií postavy.

Každý podzim je vždy domovem svetrů. Tento styl, který nevybírá věk ani postavu, nosí třicetileté ženy a není třeba vynaložit mnoho úsilí na posílení smyslu pro hierarchii a módu. Mladá dáma představovala ležérní styl pomocí úzkých sukní kombinovaných se svetry. V obuvi plné sportovní obuvi, která ukazuje plný dívčí pocit.Read more at:purple formal dresses | light grey formal dress




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!