Když pes projde těmito 6 situacemi, měl by se lopatový důstojník vyvarovat koupání Wanga

Přidal mariam, dne 29. 06. 2021 ,  0x


Léto je tady a lidé se potí, kdykoli se pohnou. Pokud jde o domácí mazlíčky, nemluvě o tom, že většina domácích mazlíčků je plná srsti, která v zimě udržuje teplo a v létě nerozptyluje teplo. Důstojník sraček bude koupat domácí mazlíčky častěji než v létě.

Stojí za zmínku, že domácí zvířata nejsou za žádných okolností vhodná ke koupání a někdy jsou dokonce ohroženy jejich životy. Dále vás veterinář Xiaoming přijde naučit některé situace, kdy se psi nemohou koupat.

1. Štěňata právě přivezla domů

Psi, kteří si právě přivezli domů, nejsou příliš obeznámeni s okolním prostředím, jsou náchylní ke stresovým reakcím a jejich imunita je v tuto chvíli velmi nízká, i když jsou špinaví, nemohou se koupat, jinak způsobí To znamená, že to může v těžkých případech způsobit maličkost. Lopata je může vyčistit teplým mokrým ručníkem.

2. Právě očkováno

I když vakcína může zabránit některým nemocem, její podstatou je také virus. Po očkování je tělo psa relativně slabé. Pokud zvracejí a zašpiní tělo, mohou být řádně nakrmeni některými probiotiky, která jim uleví.

3. Pes je nemocný

Když jsou psi nemocní, jejich odolnost je nízká a velmi slabá. Pokud jim pomůžete vykoupat se, ovlivní to jen jejich stav a jeho stav ještě zhorší. Když se psi vzpamatují, není pozdě je znovu vykoupat.

4. Pes přichází k tetě

Když fena přijde k tetě, tedy během menstruace, jejich odpor je relativně slabý. Nepomáhejte jim koupat se, jinak to způsobí ztrátu živin v jejich tělech.

5. Fena právě porodila mládě

Fena, která právě porodila svá mláďata, je nejen nevrlá a podrážděná, ale také není tak silná, jak bývala. Koneckonců, porod štěňat je pro ně druh konzumace. V tuto chvíli je odpor těla slabý. Doporučuje se počkat, než se feny uzdraví, než jim pomůžeme koupat se.

6. Když pes právě dojedl

Každý ví, že lidé nedoporučují vykoupat se hned po jídle a psi jsou stejní. Jejich žaludky jsou ve stavu otoku. V tomto okamžiku, pokud jim pomůžete vykoupat se, způsobí to rozšíření krevních cév, které způsobí, že pes nebude schopen strávit. To způsobí, že pes bude v bezvědomí.

Na co byste tedy měli dávat pozor, když svému psovi pomáháte ve vaně?

1. Udělejte na psa dobrý dojem hned při první koupeli

Když pomáháte psovi vykoupat se, buďte jemní. Umístěte psa do nevyplněného umyvadla. Můžete je odměnit nějakým občerstvením, aby byli odměněni za pobyt v něm. Poté je můžete pohladit, aby na psa udělali dobrý dojem při první koupeli. Pokud zjistíte, že pes zůstává v povodí velmi tichý, vhodně do něj přidejte teplou vodu, nezapomeňte jednat jemně, dokud voda nezakryje celé tělo psa.

To je lepší, než když psa poprvé nutíte do nádrže plné vody, abyste si získali jeho přízeň, a příště připravte půdu pro hladké koupání.

2. Udržujte uši a oči psa v suchu

Při koupeli nezapomeňte zvlhčit uši a oči psa, které jsou obzvláště citlivé. Při mytí těla je umyjte podél vlasů.

3. Použijte speciální sprchový gel pro domácí mazlíčky a vysušte je fénem

Existují rozdíly v kůži lidí a psů a existují také rozdíly ve funkcích sprchových gelů pro domácí mazlíčky a sprchových gelů pro domácí mazlíčky. K odstranění roztočů a sterilizaci lze použít mnoho sprchových gelů pro domácí mazlíčky a lidské sprchové gely mohou také dráždit pokožku. psů.

Poté, co jim pomůžete hladce vyčistit, můžete jim pomoci mokrý ručník nebo vysoušeč vlasů. Někteří psi jsou velmi citliví na zvuk vysoušeče vlasů, proto se podívejte, který způsob je vhodný k sušení.

Pokud nejsou jejich vlasy včas vysušeny, je snadné je infikovat kožními chorobami. Vyšetřování a studie ukázaly, že velkým zdrojem kožních onemocnění u psů je to, že po koupeli rychle nevyschnou.

Veterinární lékař Xiaoming věří, že každý majitel zvířete chce, aby domácí mazlíčci byli čistí, ale nekoupejte je často. Příliš mnohonásobné koupání nejenže podráždí jejich pokožku, ale také bude mít na jejich vlasy špatný účinek, stejně jako u lidí. hodně praní to osuší.

Stejně jako v létě se doporučuje psa koupat po dobu přibližně 1–2 týdnů, přičemž zimu lze přiměřeně prodloužit. Ale podle srsti psa, stejně jako u některých dlouhosrstých psů, je v pořádku koupat se jednou týdně.Read more at:cheap formal dresses australia | long formal dresses online australia




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!