Co mám dělat, když barva plyšového psa vybledne?

Přidal mariam, dne 4. 08. 2021 ,  0x


Teddy je nejoblíbenější a nejoblíbenější pes. Při výchově Teddyho se mnoho policistů s lopatou může setkat s Teddyho zabarvením. Dnes se s vámi podělím o příčinu Teddyho blednutí a o zkušenost se zlepšováním blednutí!

Obecně lze říci, že Teddyho vyblednutí má čtyři hlavní důvody:

1. Gen

Mnoho plyšových psů vybledlo kvůli zděděným genům po svých předcích.Původní plyšoví psi (pudlíci) byli pouze černobílí.Po pečlivém chovu mají šedou, tříslovou, hnědou, kávovou, meruňkovou, šampaňskou a krémovou barvu.

Barva srsti některých plyšových psů je geneticky nestabilní a během růstu postupně bledne. Pozorováním barvy vlasů jejich rodičů před nákupem si můžete být jistější, že barva srsti malého Teddyho po dospělosti vybledne.

2. Nesprávná každodenní péče

Časté koupání je pro Teddyho druh poškození, způsobí, že Teddyho ochranná vrstva pokožky bude slabá a dokonce poškodí vlasové folikuly, což má za následek nedostatečnou výživu vlasů, vypadávání vlasů a jejich blednutí. Majitelé čistoty by tomu měli věnovat zvláštní pozornost !

Kromě toho je nejlepší nepoužívat lidský sprchový gel, ale zvolit sprchový gel specifický pro psy. Teddyho pokožka má jinou kyselost a zásaditost. Používání sprchového gelu bez rozdílu může mít za následek drsné vlasy, zesvětlení a dokonce i kožní onemocnění.

3. Dieta je příliš slaná

Teddyho poptávka po soli není vysoká. Krmení Teddyho zbytky jídla nebo konzumace lidské stravy může snadno zvýšit metabolickou zátěž, poškodit zdraví její pokožky a způsobit špatné vlasy a blednutí.

Doporučuje se denně řídit plyšového psa, snažit se jíst méně mastné a slané lidské jídlo, zbytky jídla atd., Pít hodně vody a jíst více ovoce a zeleniny, aby nedošlo k blednutí vlasů.

4. Nedostatek času na venčení psa

Vezměte Teddyho na procházku. Po výchově Teddyho byste ho měli vzít na procházku. Zkuste se projít, když svítí slunce a není horké počasí.

Sluneční světlo může podpořit zdravý růst nových vlasů Teddyho, podpořit syntézu vlasového pigmentu a zvýraznit barvu srsti; takže pokud máte čas, musíte na procházku na slunci vzít více psů.

Doporučená dieta pro plyšové psy

1. Doplňkové doplňky stravy prospěšné pro vlasy

· Vaječný žloutek: bohatý na přírodní lecitin, krmeno 2–3krát týdně.

· Mrkev: bohatá na vitamín A, pečující o pokožku, lze vařit a míchat s krmivem pro psy, jednou za 2-3 dny.

· Prášek z mořských řas: Pomáhá vlasům růst a zářit. V běžné době je můžete trochu krmit.

· Losos: Doplněk vápníku, posiluje imunitu, pomáhá zkrášlit vlasům barvu.

· Kuřecí prsa: zvyšuje imunitu a krásné vlasy.

· Lososový olej: krásné vlasy, smíchané s krmivem pro psy.

.Multivitaminové tablety: zlepšují drsné a krásné vlasy.

Vyberte si 2 ~ 3 z výše uvedených doplňkových potravin a krmte je denně psím krmivem, aby byly Teddyho vlasy hladké a tmavší.

2. Vyberte si lehké a nízkosolné kosmetické jídlo

Přátelé, kteří se cítí obtížně, si mohou vybrat lehké a nízkosolné kosmetické krmivo pro psy jako každodenní základní potravu pro medvídka. Problémy s výživou plyšové diety způsobené blednutím vlasů, hrubými vlasy, vypadáváním vlasů a dalšími problémy lze zlepšit péčí o základní potraviny.

Doporučte toto „nemastné krmivo pro psy“, čisté přírodní složení, přidaný olej z mořských ryb + práškové řasy, existují čtyři druhy masa, bohaté na bílkoviny a bohaté na Omega-6 a Omega-3 nenasycené mastné kyseliny kyseliny, můžete Posílení lesku srsti psa a zmírnění problému vypadávání vlasů způsobeného nedostatečnou výživou a pojídáním příliš slaných psů.

Kromě svého zkrášlujícího účinku na vlasy má toto „mastné nemastné krmivo pro psy“ také následující hlavní funkce, které mohou pečovat o zdraví vašeho psa:

Seeds Semena Plantago + přísady do kachního masa pro zlepšení slz

Powder Prášek z juky + fruktooligosacharidy, zlepšuje zápach stolice ④ Vyvážený poměr vápníku a fosforu, posiluje kosti

Nejdůležitější věcí je „Nemastné krmivo pro psy“. Prošlo certifikací kvality Střediska pro dohled nad jakostí a bezpečností produktů. Krmivo pro psy má inspekční certifikát. Krmivo pro psy je vybaveno zkušebním balíčkem. Pokud Nejezte to, můžete to vrátit. Nebojte se odpadu!Read more at:green formal dresses | pink formal dresses




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!