10 chladných věcí o psech

Přidal mariam, dne 5. 07. 2021 ,  0x



Psi jsou nejčastějšími domácími mazlíčky, ale skrývají mnoho malých tajemství. Opravdu tomu rozumíte?

1. Nejhlubší pocity na světě: city psa k jeho majiteli.

Podle průzkumu a výzkumu západního vědce se ukazuje, že nejhlubší pocity na světě jsou pocity psů k lidem a city rodičů k jejich dětem jsou až na druhém místě!

2. Novorozená štěňata neslyší ani nevidí věci

Když se štěňata narodí, jejich smyslové funkce jsou nezralé a jejich oči a uši jsou zavřené. A tento hluchý a slepý stav je může také chránit. Udržování zavřených očí může zabránit invazi choroboplodných zárodků a uzavřený zvukovod má chránit jeho sluchový systém.

3. Není stejné, aby psi přicházeli k tetám a dívky k tetám

Krvácení těla psa přišlo k tetě, aby se připravila na páření, což odpovídá signálu.

4. Chov psa může snížit krevní tlak

Průzkum provedený lékařem na Queen's University v Belfastu ukázal, že lidé se psy doma mají nižší krevní tlak než lidé bez psů doma. Takže ti členové rodiny, kteří jsou nepřátelští vůči psům! Je čas změnit předsudky vůči Wangovi.

5. Období říje u ženského psa je dvakrát ročně, zatímco pes je kdykoli v pohotovosti

Za normálních okolností, pokud nejsou feny kastrované, půjdou do říje dvakrát ročně, ale psi jsou odlišní, mohou vstoupit do říje kdykoli! Takže shit shoveling důstojníci, kteří chovají psy, buďte optimističtí ohledně svých vlastních chlupatých dětí, pokud nebudete dávat pozor, můžete být zodpovědní za jiné feny!

6. Čich u psů je 40krát větší než u lidí!

Každý ví, že psi mají čich, ale do jaké míry? Počet lidských čichových buněk je asi 5 milionů, ale čichové buňky psů mohou být až 125-200 milionů! Takže neukradněte žádné jídlo se psem na zádech, ani o tom nepřemýšlejte, hned vás uvidí!

7. Nos každého psa je jedinečný

Na světě neexistují dva psi, kteří by měli přesně stejný nos, který je podobný lidskému otisku prstu. V cizích zemích někteří lidé používají otisky nosů psů k potvrzení své identity.

8. Dav, který psi nenávidí: stánky s jídlem, kurýři

Pokud často dodáváte jídlo nebo doručujete kurýrem, zjistíte, že psi jsou z tohoto druhu lidí velmi znechuceni, a dokonce i obvykle temperovaní psi budou mít divoký vzhled!

Mnoho lidí si klade otázku, jestli se psům nelíbí oblečení, které nosí? Vlastně není.

Studie ukázaly, že psi nenávidí svůj spěchající stav. Ve světě psů mají pocit, že emoce těchto lidí nejsou dostatečně klidné, takže mají představu, že druhá strana chce napadnout, a tak na druhou stranu štěkají, aby znali obraz a zahnali je.

9. Ne všichni psi se rodí plavat

V myslích mnoha lidí si myslí, že psi se rodí plavat, a tento chybný pohled pravděpodobně psy zabije! Takže v létě neházejte slepě Wang do vody, jinak byste jí mohli ublížit!

10. Chlapci, kteří chovají psy, se budou dívkám pravděpodobně líbit

Hahahaha, pohnulo by se to nějakým klukům? To není nesmysl veterináře Xiao Minga, ale ukazují to statistiky. Kontaktní informace chlapců se psy, aby se dostali k dívkám, jsou třikrát vyšší než u běžných chlapců!Read more at:dark blue formal dress | formal lavender dress




Komentáře:

Pro přidání komentářů je potřeba se přihlásit .

Nenacházejí se zatím žádné relace v databázi.

O blogu

Link blogu: modeblog .psiusmev.cz

welcome to my blog

O autorovi
mariam

mariam

O mně:



Chci odebírat novinky PSÍ ÚSMĚV ve svém prohlížeči!